Velká vodní skluzavka - Tři dráhy - 475 x 202 cm

Horké léto a slunečné dny vybízejí ke hře na trávníku v zahradě. Mohou být ještě atraktivnější, pokud prostřednictvím společné soutěže poskytnou další emoce. V horkých dnech je také příjemné zchladit se vodou.

885 Kč s DPH

Naskladnění do 7 pracovních dnů

Nové

951754

5900779951754

Popis výrobku
Popis výrobku

Horké léto a slunečné dny vybízejí ke hře na trávníku v zahradě. Mohou být ještě atraktivnější, pokud prostřednictvím společné soutěže poskytnou další emoce. V horkých dnech je také příjemné zchladit se vodou. O zdravé soutěžení, radost a osvěžení se stará třídráhový tobogán s fontánou. To vše v rámci outdoorových pohybových aktivit. Tobogán je vyroben z hladkého a pružného materiálu, díky čemuž je odolný vůči poškození. Díky tomu jej můžete použít i na různých typech měkkých povrchů.
SPECIFIKACE:

  • materiál: PVC
  • maximální zatížení: 150 kg
  • rozměry 1 skluzavky: 400 x 65 cm
  • celkové rozměry: 475 x 202cm
  • hmotnost: 2,153 kg

TRIPLE WATER SIDE – v kombinaci s nafukovacími deskami je jednoznačným favoritem letních outdoorových her. Skluzavka má trojitou dráhu o délce až 4 metry. Skluzavka je zavlažovaná. Po připojení zahradní hadice ke konektorům umístěným ve skluzavce se okraje skluzavky naplní a postříkají vodou, což zajistí jemné klouzání bez nadměrného tření.
VČETNĚ MATRACŮ/DESKY – jednoznačným hitem jsou tři nafukovací matrace/skluzavky v sadě. Odteď se každá letní zábava může stát pro děti skutečným závodem.
VELMI JEDNODUCHÁ INSTALACE + MONTÁŽ - stačí to celé rozložit na trávník, přichytit montážními kotvami, připojit zahradní hadici a je to hotovo.

30 podobných produktů ve stejné kategorii