Skládací maskáčová židle se stříškou PANAMA

Skládací maskáčová židle se stříškou je ideální na pláž, do zahrady nebo na kempování. Židle je pohodlná, stabilní a vyrobená z kvalitních materiálů. Pohodlná židle má speciální místo na hrnek nebo láhev s nápojem.

1 100 Kč s DPH

1 500 Kč

-400 Kč

Naskladnění do 7 pracovních dnů

Nové

23672

5900779951020

Popis výrobku
Popis výrobku

Skládací maskáčová židle se stříškou je ideální na pláž, do zahrady nebo na kempování. Židle je pohodlná, stabilní a vyrobená z kvalitních materiálů. Pohodlná židle má speciální místo na hrnek nebo láhev s nápojem. Díky ergonomickému designu židle se vám i po mnoha hodinách bude sedět skvěle. Židle je mimořádně stabilní, její rám je vyroben z odolných trubek a sedadlo je vyrobeno z vyztuženého materiálu. Díky všem těmto vlastnostem dokáže stolička odolat zátěži až 120 kg.

Stříška - židle je vybavena speciální, nastavitelnou střechou, která vám poskytne správné množství stínu. Střecha je odnímatelná - můžete ji kdykoliv odstranit. Díky velkým rozměrům křesla se budete cítit jako doma. Díky ergonomickému designu židle se budete cítit skvěle i po mnoha hodinách sezení.

Pohodlné - rybářské křeslo má speciální místo na hrnek nebo láhev s nápojem. Židle se dá snadno a rychle složit a rozložit. Skládané, mohou se skladovat a snadno přepravovat - vrchlík se změní na pohodlné pouzdro. Rukojeť pro přenášení vás potěší vzít s sebou na každou cestu.

Stabilné- židle je mimořádně stabilní, její rám je vyroben z odolných trubek a sedadlo je vyrobeno z vyztuženého materiálu. Díky všem těmto vlastnostem dokáže stolička odolat hmotnosti až 120 kg - pohodlně na ní mohou pohodlně odpočívat i lidé s mohutnější konstrukcí bez strachu, že se židle poškodí.

Univerzální - rybářská stolička, navzdory svému názvu, nebude ideální pouze na rybolov. Bude také dokonalá jako turistické křeslo, plážové křeslo nebo dokonce balkónové křeslo. Křeslo si ho může vzít s sebou i na piknik nebo výlet a nezatíží zavazadla navíc.

Detaily produktu:

  • barva: maskáčová

  • materiál: plast

  • maximální nosnost: 120 kg

  • rozměry (šířka / výška): 92x130 cm

  • rozměry v obalu (šířka / výška): 36,5 x 20 cm

  • hmotnost: 4,3 kg

30 podobných produktů ve stejné kategorii