Drevené bloky montessori - Slon

Koupí těchto dřevěných kostek ozubený slon zajistíte svému dítěti nejen hodiny zábavy, ale také rozvíjíte jeho schopnosti a kreativitu. Toto puzzle má hladký povrch a zaoblené hrany, což zajišťuje bezpečnou a příjemnou hru.

355 Kč s DPH

Naskladnění do 7 pracovních dnů

Nové

NT3686

590332137439

Popis výrobku
Popis výrobku

Koupí těchto dřevěných kostek ozubený slon zajistíte svému dítěti nejen hodiny zábavy, ale také rozvíjíte jeho schopnosti a kreativitu. Toto puzzle má hladký povrch a zaoblené hrany, což zajišťuje bezpečnou a příjemnou hru. Odpovídající tvary, barvy a velikosti puzzle jsou jen některé z mnoha výhod této montessori hračky. Během hry bude mít vaše dítě možnost učit se a poznávat různé tvary a barvy předmětů zábavnou a interaktivní formou. Je to perfektní způsob, jak podnítit zvědavost a představivost vašeho děťátka. Bloky Elephant Gear lze snadno sestavit a rozebrat, což umožňuje dlouhé hodiny tvůrčí hry. Dřevěné puzzle ze dřeva jsou nejen estetické, ale rozvíjejí také logické myšlení, koncentraci, motoriku a koordinaci oko-ruka.

Výhody hračky:
Mohou vám pomoci naučit se tvary a barvy předmětů zábavným a kreativním způsobem.
Puzzle pro učení se tvarů – jednoduché složení a rozložení, které poskytuje spoustu hodin zábavy. Stimulují zvědavost a kreativitu, inspirují představivost.
Rozvíjejí logické myšlení a koncentraci. Hladký povrch a zaoblené hrany dělají hračku bezpečnou.
Mohou být použity jako učební pomůcka v mateřské škole.

Rozmery:

19,5 cm x 15,5 cm, 1,5 cm

30 podobných produktů ve stejné kategorii