Klíčenka - Mini paměťová hra zvířátka

Tyto přenosné herní klíčenky lze použít nejen jako vynikající doplněk na klíče, ale také klasickou hru s knoflíky a zajímavou hru. Cvičení mozku: Módní a krásné, vyrobené z vynikajících materiálů, nebojí se, že se dítě zlomí.

80 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Pes
  • Dinosaurus
  • Medvěd
  • Zajac
  • Jednorožec

Nové

103099

590480010309

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL01.05.
Osobní odběr – Zásilkovna02.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Tyto přenosné herní klíčenky lze použít nejen jako vynikající doplněk na klíče, ale také klasickou hru s knoflíky a zajímavou hru. Cvičení mozku: Módní a krásné, vyrobené z vynikajících materiálů, nebojí se, že se dítě zlomí. Stiskněte tlačítko se světlem a poté hra postupně zvyšuje obtížnost, procvičte schopnost odezvy mozku a vizuální schopnosti.

SPECIFIKACE:
Mini velikost: Každý přenosný hračkářský stroj na knoflíky se závěsnou klíčenkou má malou velikost, vhodný pro kapesní počítače, vestavěnou mincovou baterii, snadno se přenáší a skladuje.
Klasický design: Klasická klíčenka na knoflíky je lehká a snadno se přenáší se závěsnou klíčenkou, kterou lze snadno připevnit na klíč, školní tašku nebo kapsu.
Nový dárek: Klasický design klíčenky tohoto křečkova knoflíkového herního automatu je velmi vhodný pro chlapce a dívky. Většina lidí to přivítá. Můžete je darovat přátelům nebo rodině.

Rozměry: 6x6x2cm

30 podobných produktů ve stejné kategorii