Mini zapalovač 1,3x2,5 cm

Klasický benzínový zapalovač je ideální pro lidi, kteří si cení klasiku. Má malou nádržku na benzín, ve které je také nasáklý knot, díky čemuž zapalovač funguje. Je opakovaně použitelný díky opětovnému naplneneniu hladiny benzínu v nádržce.

105 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

EHO605P

2022030590113

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL01.05.
Osobní odběr – Zásilkovna02.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

BENZÍNOVÝ ZAPALOVAČ - klasický benzínový zapalovač je ideální pro lidi, kteří si cení klasiku. Má malou nádržku na benzín, ve které je také nasáklý knot, díky čemuž zapalovač funguje. Je opakovaně použitelný díky opětovnému naplneneniu hladiny benzínu v nádržce.

VYSOKÁ KVALITA - zapalovač je vyroben z kvalitního kovu. Víčko je utěsněné neoprenovým O-kroužkem, díky kterému chrání zapalovač před různými vnějšími vlivy. Tento produkt je doplněn nádobkou s palivem, která umožní dlouhodobé používání bez nutnosti nákupu paliva.

DOKONALÉ NA CESTOVÁNÍ - díky své kompaktní velikosti je zapalovač ideální na cestování. Nezabírá mnoho místa, navíc díky své pevné struktuře není snadné ho zničit.

SKVĚLÝ DÁREK - zapalovač bude skvělým dárkem pro praktických lidí a cestovatele. Může být použit jako přívěšek na klíčích nebo batohu.

SPECIFIKACE:

  • barva: zlatá

  • materiál: kov

  • rozměry (šířka/výška): 1,3/2,5 cm

  • hmotnost: 13 g

BALENÍ OBSAHUJE:

  • zapalovač

30 podobných produktů ve stejné kategorii