Létající LED koule - Fidget Spinner 10cm

Jednoduché použití, fascinující LED osvětlení a odolná konstrukce zajistí celé hodiny fantastické zábavy ať už jste kdekoli.

260 Kč s DPH

360 Kč

-100 Kč

Zboží máme skladem

Nové

82182

5905247782182

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL01.05.
Osobní odběr – Zásilkovna02.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Létající LED koule je vynikající produkt, který vzbudil zájem mnoha lidí. Jedná se totiž o fascinující kouli, která se vznáší, stoupá a vrací se k Vám na základě nejzákladnějších fyzikálních principů a zákonitostí. Hračka nabízí nekonečné možnosti akrobatické hry a proto se vám nikdy nezunuje. Začít je snadné. Stiskněte tlačítko napájení a podržte Flynova Pro, poté spinnerem zatřeste, abyste jej nastartovali! Rychle se dozvíte o nekonečných možnostech fantastického Flynova Pro! Produkt je testován pro použití s dětmi, aby byla zajištěna bezpečnost, je to tedy bezproblémový způsob, jak si vy a vaši milovaní můžete užít hodiny společné zábavy. Učením se nových dovedností můžete zlepšit i svou koordinaci ruka-oko a rozhýbat svalstvo, o kterém jste ani netušili, že ho vůbec máte.

Upozornění! Nevkládejte prsty do mřížky během toho, jak je motorek v chodu, mohlo by to zapříčinit jeho poškození.

Pozor! Naučit se ovládat létající spinner vyžaduje trpělivost, správnou techniku a zejména spoustu cviku. Spinner nelétá na základě toho, že si jej položíte na dlaň nebo jinou rovnou plochu, ale je nadnášen proudem vzduchu pod vrtulemi při hodu ve správném úhlu a při správném úchopu.

Stručný přehled produktu:

  • Napájení: USB připojení (kabel součástí balení)
  • Ovládání: Externí spínač
  • Průměr: 10 cm
30 podobných produktů ve stejné kategorii