Koš na třídění prádla se třemi přihrádkami

Prostorný a moderní koš poskytuje spoustu místa pro uložení špinavého oblečení a prádla.

515 Kč s DPH

Naskladnění do 7 pracovních dnů

Nové

12257

5902802919342

Popis výrobku
Popis výrobku

Prostorný a moderní koš poskytuje spoustu místa pro uložení špinavého oblečení a prádla. Pevnou látkovou tašku, která je vybavena 3 velkými přihrádkami (na oddělení tmavého, světlého a barevného oblečení), lze z koše rychle vyjmout a přenášet. Koš se velmi snadno čistí, můžete jej otřít vlhkým hadříkem. Pevný rám košíku zajišťuje stabilitu. Boční rukojeti jsou vyrobeny z velmi pevného popruhu. To vám umožní pohodlně zvednout a přenést celý koš do pračky. Díky víku koše na prádlo se neuvolňují žádné nepříjemné pachy. Potah lze dodatečně upevnit suchým zipem. Uvnitř je koš pokryt nepromokavým materiálem, což umožňuje skladovat v něm mokré oblečení bez rizika zašpinění vnější strany materiálu. Koš je také skvělým organizérem, například na hračky, knihy, prádlo a mnoho dalších produktů. Díky svému klasickému a modernímu stylu v bílé a šedé barvě se hodí do každého interiéru.

AŽ 3 KOMORY – díky takovému modernímu řešení můžete prádlo v úvodní fázi praní separovat, a co víc, na třídění se mohou podílet i ostatní členové domácnosti. Stačí je jen správně instruovat.


VODĚODOLNÉ - vnitřek nádob je potažen nepromokavým materiálem, což Vám umožňuje skladovat v něm i mokré oblečení, bez rizika zašpinění materiálu zvenčí.


FUNKČNÍ – je to také skvělý organizér, například na hračky, knihy a mnoho dalších produktů. Díky svému klasickému a modernímu stylu v bílé a šedé barvě se hodí do každého interiéru.


RUČKY - koš je lehký a skladný, pojme až 130l prádla, navíc má 2 madla, která umožňují pohodlné zvedání a přenášení.

SPECIFIKACE

  • vodotěsný: ano
  • sklopné: ano
  • vnější materiál: bavlněná tkanina
  • vnitřní materiál: voděodolný PE
  • rozměry (šířka / výška / hloubka): 64,5 / 58 / 36,5 cm
  • hmotnost: 0,65 kg
  • hmotnost v balení: 0,85 kg
30 podobných produktů ve stejné kategorii