Barbie Fashionistas - Modrooká učitelka 169

Snažíte se své dítě naučit, že je v pořádku být v něčem odlišný od ostatních? Nebaví Vás už klasické panenky, které u dětí vytvářejí falešnou představu ideálu krásy?

435 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

900231

887961900231

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL02.05.
Osobní odběr – Zásilkovna03.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Snažíte se své dítě naučit, že je v pořádku být v něčem odlišný od ostatních? Nebaví Vás už klasické panenky, které u dětí vytvářejí falešnou představu ideálu krásy? Tak potom byste rozhodně měli sáhnout po jedné z originálních panenek Barbie ze série Fashionistas! Tato panenka ukáže Vašemu dítěti, že existuje mnoho rozmanitých druhů krásy. Díky široké škále odstínů pleti, očí, barev a druhů vlasů, typu postavy a módních doplňků jsou panenky navrženy tak, aby odrážely svět, takový jaký skutečně je.

Módní panenka Barbie s blonďatými vlasy. 169
Tato Barbie má holčičí postavu s útlými boky a má na sobě elegantní mini sukni s croptopovým tričkem v pepitovém vzoru. Módní bílé tenisky na vysoké platformě s odhalenou patou a výrazné sponky ve vlasech dodávají tomuto outfitu mimořádně profesionální nádech a pramen jejích dlouhých blonďatých vlasů je z obou stran svázán gumičkou za zátylkem.

Stručný přehled produktu:

  • Panenka Barbie ze série Fashionistas
  • Zabaleno v praktickém pouzdře pro opakované použití
  • Doporučujeme pro děti od 3 let
  • Licencovaný produkt od společnosti Mattel
30 podobných produktů ve stejné kategorii