Páska na balonovou girlandu - transparentní 5m

Páska na balony je všestranný a kreativní doplněk, který vám umožní vytvořit úchvatnou a barevnou výzdobu pro vaše oslavy a události.

30 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

400429

590461010601

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL08.05.
Osobní odběr – Zásilkovna09.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Páska na balony je všestranný a kreativní doplněk, který vám umožní vytvořit úchvatnou a barevnou výzdobu pro vaše oslavy a události. Tato páska je nedílnou součástí tvorby balonových girland a poskytuje vám jednoduchý způsob, jak vytvořit efektní a působivé dekorace.

Hlavní vlastnosti a výhody pásky na balónovou girlandu:

Jednoduchá instalace: Páska je navržena tak, aby vám usnadnila tvorbu balónových girland. Stačí ji rozprostřít a začít připojovat balony pomocí přiložených otvorů. Je to rychlý a efektivní způsob, jak vytvořit velkolepou výzdobu.

Přizpůsobitelná délka: Páska je dostatečně dlouhá, abyste mohli vytvořit dlouhou a dramatickou girlandu. V případě potřeby ji můžete snadno odstřihnout na požadovanou délku a přizpůsobit ji konkrétní místnosti nebo prostoru.

Flexibilní a odolná: Tato páska je vyrobena z kvalitního a odolného materiálu, který je flexibilní a zároveň dostatečně pevný na to, aby udržel vaše balónové aranžmá ve správné formě. Vaše girlanda bude vypadat dokonale a dlouho vydrží.

Univerzální použitelnost: Páska na balonovou girlandu je vhodná pro různé příležitosti, jako jsou narozeninové oslavy, svatby, párty, promoce, firemní události a další. Je to skvělý způsob, jak přidat barvu a veselí do jakékoli události.

Kreativní možnosti: S touto páskou můžete nechat svoji kreativitu volně běžet. Můžete vytvořit různé vzory, míchat barvy, přidat další dekorace a vytvořit unikátní aranžmá, která budou ohromovat vaše hosty.

Páska na balonovou girlandu je praktický a efektivní způsob, jak vytvořit úchvatnou výzdobu pro všechny vaše slavnostní příležitosti.

  • Délka: 5m
  • Barva: transparentní
30 podobných produktů ve stejné kategorii