Párty čelenka - 18 TODAY, zlatá

Elegancia a slavnostní lesk se zlatou čelenkou označenou nápisem "18 TODAY", která je nezbytným doplňkem pro jakoukoliv oslavu plnoletosti.

140 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

OP1-18-019

5900779167452

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL09.05.
Osobní odběr – Zásilkovna10.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Elegancia a slavnostní lesk se zlatou čelenkou označenou nápisem "18 TODAY", která je nezbytným doplňkem pro jakoukoliv oslavu plnoletosti. Tato čelenka nejen zdůrazní významný milník v životě každého mladého dospělého, ale přidá i nádech luxusu a výjimečnosti na každou narozeninovou party.

Čelenka je vyrobena z kvalitního materiálu s brilantním zlatým povrchem, který efektivně odráží světlo a přitahuje pozornost. Elegantní nápis "18 TODAY" je umístěn v přední části čelenky, což zaručuje, že oslavenec bude středem pozornosti.

Narozeniny jsou událostí, která si vyžaduje speciální pozornost a dekorace, jako jsou party doplňky a čelenky, jsou neoddělitelnou součástí oslav. Tato zlatá čelenka nejen oživí atmosféru, ale i symbolicky korunuje oslavence jako krále nebo královnu večera.

Bez ohledu na to, zda jde o intimní oslavu v kruhu nejbližších nebo velkolepou party, zlatá čelenka "18 TODAY" je ideálním doplňkem, který zvýrazní význam a radostnou atmosféru této výjimečné události.

Specifikace produktu:

  • Barva: Zlatá
  • Nápis: "18 TODAY"
  • Materiál: Kvalitní kov s lesklým zlatým povrchem
  • Použití: Ideální pro oslavy 18. narozenin
  • Styl: Luxusní a slavnostní
  • Univerzálnost: Hodí se pro muže i ženy
30 podobných produktů ve stejné kategorii