Milníkové kartičky - Ballons 11,5x17cm

Zachyťte a oslavte důležité momenty vašeho malého štěstí. Naše Milníkové kartičky pro batolata jsou skvělým nástrojem pro sledování a sdílení důležitých milníků ve vývoji vašeho dítěte.

180 Kč s DPH

Zboží nemáme skladem :(

Nové

KDZ1

590455501925

Popis výrobku
Popis výrobku

Zachyťte a oslavte důležité momenty vašeho malého štěstí. Naše Milníkové kartičky pro batolata jsou skvělým nástrojem pro sledování a sdílení důležitých milníků ve vývoji vašeho dítěte. Každá kartička je pečlivě navržena s ohledem na důležité milníky, kterými batolata procházejí, a slouží jako skvělá památka pro tyto speciální okamžiky.

S těmito kartičkami můžete zaznamenat první vánoce, první stříhání, první prospalou noc, nebo i první úsměv či mnoho dalších významných událostí. Každá kartička obsahuje označení měsíce a na druhé straně první události nebo činnosti. Používání našich milníkových kartiček je snadné. Stačí vybrat příslušnou kartičku, umístit ji vedle dítěte a pořídit fotografii. Tuto fotografii můžete sdílet se svými blízkými, přidat ji do rodinného fotoalba nebo vytvořit speciální scrapbook plný vzpomínek.

Tyto Milníkové kartičky jsou také skvělým dárkem pro novopečené rodiče. Pomáhají vytvořit speciální a nezapomenutelné okamžiky a zaznamenat důležité milníky v životě jejich dítěte. Sledovat a slavit úžasné momenty vašeho malého dobrodruha. Nechte své dítě vyniknout a vytvořte si trvalé vzpomínky s těmito jedinečnými kartičkami.

  • mix barev,
  • sada obsahuje 12 kartiček ve tvaru balonů se zlatými nápisy
  • 300 cm zlaté šňůrky,
  • velikost jedné kartičky cca. 11,5 x 7 cm.
30 podobných produktů ve stejné kategorii