Dětské chrastítka zvířátka 5ks

Sada 5 barevných hrkáliek je perfektním dárkem pro nejmenší. Sada je vyrobena z plastu s různou texturou, které budou napomáhat zejména při prořezávání zoubků. Když je chrastítko zatřepání, rachotí.

345 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

ZA3679

6944167131815

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL01.05.
Osobní odběr – Zásilkovna02.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Sada 5 barevných hrkáliek je perfektním dárkem pro nejmenší. Sada je vyrobena z plastu s různou texturou, které budou napomáhat zejména při prořezávání zoubků. Když je chrastítko zatřepání, rachotí. Hračky určené pro batolata již od útlého dětství stimulují kousavého a uchopovací reflex, povzbuzují je k učení se tvarů, podporují motorický vývoj, cvičí koordinaci ruky a oka a podporují smyslový vývoj dítěte díky různým barvám a tvarům. Hračky jsou ve velmi pěkných estetických farbách.Pútajú oko a povzbuzují batole ke hře. Hračka výrazně stimuluje smysly a rozvíjí představivost, čímž dítěti poskytuje dlouhou dobu zajímavou aktivitu.

Sada obsahuje pět kusů hrkáliek:

  • - Žába
  • - sova
  • - Krab
  • - Slunečnice
  • - Páv

Atraktivní tvary a pestré barvy upoutají pozornost dítěte hned na první pohled, pohyblivé prvky povzbuzují ke hře. Hračky pomohou u malého dítěte rozvinout zrakově-motoricko-sluchovou koordinaci. Poznání různých stupňů tvrdosti chrastítka vizuálně nebo dotykem rukou / rtů ovlivňuje správný vývoj dítěte. Měkké části jsou přizpůsobeny jemným dásním dítěte. Chrastítko je vyrobena z odolných a bezpečných materiálů (bez ostrých hran).

30 podobných produktů ve stejné kategorii