Vzdělávací pyramida - Jednorožec

Roztomilý jednorožec přenese vaše dítě do pohádkového světa nekonečné zábavy a zároveň stimuluje jeho vývoj! Skvělá hračka v podobě pyramidy se zaobleným dnem se nejen kývá do stran ale stará se io správný vývoj vašeho dítěte.

255 Kč s DPH

395 Kč

-140 Kč

Poslední kusy na skladě !

Nové

5998

5903039720978

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL02.05.
Osobní odběr – Zásilkovna03.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Roztomilý jednorožec přenese vaše dítě do pohádkového světa nekonečné zábavy a zároveň stimuluje jeho vývoj! Skvělá hračka v podobě pyramidy se zaobleným dnem se nejen kývá do stran ale stará se io správný vývoj vašeho dítěte. Hračka se kývá, ale nikdy nespadne! Díky různým formám hry je hračka vhodná pro děti v každé fázi vývoje. Je vhodný pro batolata od 3 měsíců.

OD 3 MĚSÍCŮ
Barevné obruče plněné malými kuličkami jsou perfektní jako chrastítko stimulující smysly zraku, sluchu a hmatu.

OD 6. MĚSÍCE
Kolísající se podstava jemně rachotí a bude skvělou společností při pokusu o plazení.

OD 9 MĚSÍCŮ
Tradiční pyramida - úkolem batolete bude uspořádat barevné kroužky v pořadí. Skvělá zábava a způsob jak seznámit dítě s učením se. Dítě si navíc zlepší zručnost logického myšlení, zároveň si procvičí schopnost sladit tvary a rozvíjet manuální zručnost rukou.

Báječný, multifunkční jednorožec je nejen zábavou, ale i formou podpory správného vývoje dítěte. Můžete si být jisti, že zábava se nikdy neskončí. Živé, syté barvy a originální tvar vás povzbudí k zábavě a objevování světa tvarů, zvuků a barev.

Rozměry:

  • Rozměry hračky: 10 cm x 18 cm
  • Rozměry balení: 13 cm x 13 cm x 19
  • Určeno pro děti starší než 3 měsíce.
  • Výrobek nevyžaduje použití baterií.
30 podobných produktů ve stejné kategorii