Terénní RC autíčko s vodním dělem - Stunt Shooting Car

Stunt Shooting Car je autíčko na dálkové ovládání, které je určeno pro jízdu po velmi těžkém terénu. 

1 550 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

LH-C029

6920178443819

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL01.05.
Osobní odběr – Zásilkovna02.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Stunt Shooting Car je autíčko na dálkové ovládání, které je určeno pro jízdu po velmi těžkém terénu. Konstrukce zohledňuje všechny potřebné požadavky na terénní jízdu: pohon všech kol, nezávislé zavěšené nápravy s vysokou světlou výškou, nízké těžiště. Kola jsou široce rozmístěna pro maximální stabilitu. Pneumatiky jsou měkčí než u ostatních RC aut, což zlepšuje trakci na všech površích. Taková vozidla jsou klidná, s výkonnými motory a redukčními převody. Je to nutné, abyste se dostali tam, kde se běžný RC model, který dokáže rychle zrychlit na rovné cestě, nedostane. Autíčko je vybaveno svítícími kolečky, což umožňuje přesnou manipulaci i v naprosté tmě. Dělo na střeše autíčka střílí takzvané „hydropulety“. Hydropullety sestávají z 99% vody a 1% netoxického polymeru, který udrží molekuly vody v hustém obalu.Kulky jsou bezpečné, neškodí lidem ani zvířatům a nešpiní povrchy. Souprava se strojem je dodávána s velkou sadou hydraulických střel. Před použitím musí být namočené ve vodě, polymer absorbuje správné množství vody a kulky budou okamžitě vhodné ke střelbě. Balení obsahuje také nábojovou schránku. Pohon všech čtyř kol zvyšuje průchodnost a ovladatelnost modelu.

Válečková kolečka

Válečková kola umožňují stroji pohybovat se jakýmkoli směrem. Vzhled připomíná klasické kolo, na kterém je namontováno několik válečků po celém obvodu kola. Úhel natočení válečků je 45° mezi nimi a osou kola. Změnou směru a rychlosti otáčení jednotlivých kol dokážete přimět auto pohybovat se libovolným směrem - nejen dopředu a dozadu, ale také doleva a doprava a diagonálně, dokonce i po libovolném oblouku, až po rotaci kolem vlastní osy. V takovém případě nebude mezi válci a nosnou plochou prakticky žádné kluzné tření.

Dálkové ovládání

Dálkové ovládání je vybaveno systémem frekvenční ochrany, který zajišťuje obranu proti aktivnímu a pasivnímu rušení, nízkou spotřebu energie a vysokou citlivost přijímače. Dosah ovládání - 15 metrů. Maximální rychlost stroje je 15 km/h. Rádiový dálkový ovladač je napájen 2 x 1,5 AA bateriemi, které nejsou součástí balení. Na dálkovém ovladači jsou umístěna speciální tlačítka pro výstřel.

  • Hračka je napájena 4,8V 700 mAh dobíjecí ni-cd baterií, která je součástí balení.
  • Doba nabíjení baterie - 90 minut.
  • Výdrž baterie po úplném nabití je 15 minut.
  • Rozměr hračky: 23x18x17 cm
30 podobných produktů ve stejné kategorii