Společenská hra - Námořní bitva lodí

Máte rádi klasické logické hry? Potom pro Vás něco máme. Tato hra je stará taktická zábava, kterou mnoho z nás zvyklo hrát na obyčejný kostkovaný papír.

290 Kč s DPH

325 Kč

-35 Kč

Zboží máme skladem

Nové

GR0249

5905258511115

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL09.05.
Osobní odběr – Zásilkovna10.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Máte rádi klasické logické hry? Potom pro Vás něco máme. Tato hra je stará taktická zábava, kterou mnoho z nás zvyklo hrát na obyčejný kostkovaný papír. Nyní zde pro Vás máme vylepšení v podobě velkého hracího pole se spoustou nápomocného příslušenství, se kterým se rozhodně nebudete nudit. Dodnes je tato taktická hra jednou z nejpopulárnějších her. Hrají ji jak děti, tak dospělí. Přestože hra vůbec nemusí trvat dlouho, dokáže Vás zaručení vtáhnout do svého napínavého děje. Vše závisí na tom, jak rychle potopíte všechny nepřátelské lodě.

Jedním z nejúčinnějších způsobů rozvoje mezilidských dovedností u dětí je hraní různých her s blízkými. Stolní, karetní a jiné hry rozvíjejí inteligenci, schopnost efektivně se vyjadřovat a komunikovat své záměry a touhy jiným. Hry jsou skvělým způsobem, jak se společně pobavit se svými vrstevníky nebo s rodinou. Díky těmto hrám mohou děti trávit více času se svými rodiči.

O čem to vlastně je?

  • Hra lodí se často nazývá námořní bitva, protože se jedná o zničení lodí vašeho protivníka.
  • Hra spočívá v tom, že rozložíte své lodě na hrací ploše, soupeř udělá totéž.
  • Potom se střídavě vyberou pole, aniž byste znali polohu nepřátelských lodí - vy protivníka a on vaše.
  • Cílem hry je najít všechny nepřátelské lodě.
  • Hrajete, dokud se jednomu z vás nepodaří zničit všechny soupeřovy lodě.
  • Na horizontálním panelu má každý hráč svoji flotilu, na vertikálním se označují zásahy nebo neúspěchy nepřátelské flotily.
  • Hra lodí je jednoduchá logická hra a nebudete potřebovat ani tak schopnost logického myšlení, jako spíše štěstí a intuici.

Sada obsahuje:
- 2 flotily (jedna z každého typu lodi, tj. jedna pětistěžňová, jedna čtyřstěžňová, dvě třístěžňové, jedna dvoustěžňová),
- sada kolíčků ve dvou barvách (bílá a červená).
- 2 panely pro umístění lodi: 23,5 x 19 cm x 4 cm

30 podobných produktů ve stejné kategorii