Fotbalový míč Spokey - červeno-bílá Zvětšit

Fotbalový míč Spokey - červeno-bílá

Fotbal je národním sportem. Menší děti touží hrát na domácích hřištích a starší děti chodí na fotbalové kroužky. Hra na hřišti učí týmové práci, rozvíjí motorickou koordinaci a pomáhají překonat plachost.

315 Kč s DPH

Zboží nemáme skladem :(

Nové

922749

5902693227496

Popis výrobku
Popis výrobku

Fotbal je národním sportem. Menší děti touží hrát na domácích hřištích a starší děti chodí na fotbalové kroužky. Hra na hřišti učí týmové práci, rozvíjí motorickou koordinaci a pomáhají překonat plachost. Přestože je fotbal kontaktním sportem, při zachování základních bezpečnostních pravidel je to skvělá forma fyzické aktivity prakticky pro každého. Při intenzivním hodinovém tréninku spálíte až 700 kalorií, okysličíte tělo a zvýšíte svalovou hmotu. Fotbal je kromě svých nepochybných pro-zdravotních hodnot především fantastickou hrou, která vám umožní snížit stres a zlepšit rychlost a obratnost. Tento model je vyhotoven v zajímavé barevné kombinaci, která na hřišti doslova září.

Míč je ve standardní velikosti. Obvod optimální nafouknuté koule je 690 mm +/- 10 mm a jeho hmotnost je 420 g +/- 10 g.

Míč lze nafouknout pomocí pumpy i kompresoru. Abyste míč co nejlépe odrazily, nafoukněte ji podle informací na ventilu nebo na obalu.

Parametry:

  • Materiál: TPU
  • velikost: 5 (680-700 mm)
  • hmotnost: 410-430 g
  • počet vrstev: 2
  • šité strojem
  • počet hexagramov: 32
30 podobných produktů ve stejné kategorii