Nafukovací kempingová podložka - černá - 190x60cm

Potěšíte se na kempinkových dobrodružstvích s naší černou nafukovací kempinkovou podložkou! Lehká, přenosná a skladná podložka Vám poskytne dokonalý komfort a ochranu před tvrdým terénem.

1 035 Kč s DPH

Naskladnění do 7 pracovních dnů

Nové

4994

5903039735378

Popis výrobku
Popis výrobku

Potěšíte se na kempinkových dobrodružstvích s naší černou nafukovací kempinkovou podložkou! Lehká, přenosná a skladná podložka Vám poskytne dokonalý komfort a ochranu před tvrdým terénem. Je vyrobena z kvalitního materiálu, který odolává poškození a zároveň zajišťuje odolnost proti vodě a vlhkosti. Je ideální volbou pro různé klimatické a terénní podmínky. S naší kempovou podložkou získáte dokonalý spánek a odpočinek téměř kdekoli. Je dostatečně velká pro jednu osobu a má speciální nafukovací ventil, který umožňuje rychlé a snadné nafouknutí v přírodě. S touto podložkou na spaní můžete navíc zapomenout i na přibalení dalšího polštáře – karimatka má již zabudovaný nafukovací polštář. Sníží se tím spousta věcí na balení a zvýší se kvalita spánku! Zvolte si tuto kvalitní nafukovací kempovou podložku a užijte si dokonalý spánek v klíně přírody!

JAKÝ DRUH PODLOŽKY SI VYBRAT NA SPANÍ VE STANU?
Výběr správné podložky na spaní je velmi důležitý, zodpovídá hlavně za kvalitu našeho spánku. Správná karimatka na spaní musí být především pohodlná, v batohu nesmí zabírat mnoho místa a musí dobře izolovat od studené či mokré země.

KOMFORT KAŽDOU NOC
Speciální design, díky kterému se karimatka skládá z mnoha malých vzduchových polštářů, zajišťuje vysoký komfort na jakémkoli povrchu - na trávě, písku, kamíncích a kdekoli jinde, kde je potřeba trochu extra pohodlí! Pamatujte, že správný odpočinek vám dodá více energie na další dobrodružství!

IZOLACE OD STUDENÉ ZEMĚ
Materiál, ze kterého je karimatka vyrobena, zajišťuje vynikající kvalitu používání za každých podmínek. Spaním na ní bude tělo dokonale izolováno od studené země a svaly se budou moci uvolnit – to vše pro co nejlepší spánek!

PRAKTICKÉ NA SKLADOVÁNÍ
Podložka po složení zabírá málo místa, díky čemuž se perfektně vejde do batohu. Je také extrémně lehká, což zaručuje, že Vaše zavazadla nebude dodatečně zatížena!

ROZMĚRY:

  • Turistická podložka: 190 cm x 60 cm x 6 cm
  • Balení: 23 cm x 14 cm x 6 cm
30 podobných produktů ve stejné kategorii