Crunchy Cricket s příchutí JARNÍ CIBUĽKA 20 g

Objevte kulinární novinku, která Vás přenese do světa exotických chutí přímo ve vašem obývacím pokoji!

125 Kč s DPH

Naskladnění do 7 pracovních dnů

Nové

Popis výrobku
Popis výrobku

Objevte kulinární novinku, která Vás přenese do světa exotických chutí přímo ve vašem obývacím pokoji! Nabízíme vám Crunchy Cricket s příchutí JARNÍ CIBUĽKA v praktickém 20g balení, plném křupavých svrčků, které byly mistrně ochucené, aby Vám přinesly jedinečnou chuť jarních cibulek. Naše Crunchy Cricket nejsou jen chutnou pochoutkou, ale také zdrojem vysoce kvalitních bílkovin, vlákniny a vitamínů, což z nich činí ideální volbu pro každého, kdo hledá zdravou a zároveň zajímavou alternativu k běžným snackům. S příchutí jarních cibulek nabízí tyto cvrčci osvěžující chuť, která je perfektním způsobem, jak oživit Vaše chuťové pohárky. Ať už plánujete párty s přáteli, hledáte netradiční snack k filmu, nebo jen chcete zkusit něco nového a odvážného, Crunchy Cricket s příchutí JARNÍ CIBUĽKA jsou zde, aby Vám poskytly nezapomenutelný gurmánský zážitek. Tyto křupavé cvrčky jsou nejen chutné, ale také zábavné a garantovaně vyvolají zvědavé reakce a rozhovory. Neváhejte a objevte svět jedinečných chutí s našimi Crunchy Cricket. Objednejte si své balení ještě dnes a připravte se na kulinářskou cestu, která probudí vaše smysly a ukáže Vám, jak vzrušující může být průzkum nových chutí. Crunchy Cricket s příchutí JARNÍ CIBUĽKA - pro odvážné gurmány, kteří milují objevovat!

Upozornění:

  • Chitin. Může obsahovat stopy lepku.
  • Může vyvolat alergickou reakci u lidí alergických na mořské plody, korýše a prachové roztoče.
  • Uchovejte v suchu při pokojové teplotě a nevystavujte slunečnímu záření.

Složení:

  • Svrček domovní ( Acheta Domesticus ) ( 96 % ), sůl ( 1% ), sušená zelenina (cibule 30%, česnek, petržel), pšeničná mouka, dextróza, látky zvýrazňující chuť a vůni: E 621, E635, kvasnic.

Nutriční hodnoty:

  • Energie: 2009 kJ / 480 kcal Tuky: 30 g - z toho nasycené mastné kyseliny 8,4 g, Bílkoviny 57 g Sacharidy 7 g - z toho cukry 0 g, Sůl 3 g
25 podobných produktů ve stejné kategorii