Elektronická paměťová hra s podsvícením

Elektronická pamětová hra je fantastická v tom, že nám pomáhá procvičovat paměť a koncentraci. Můžeme hrát sami nebo s dalšími lidmi a uspořádat soutěž o to, kdo se stane mistrem v zapamatování.
Zajímavý, moderní vzhled konzole povzbudí ke hře i mladší hráče. Připraveni? Tak jdeme na to!

310 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

GR0628

5905258526317

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL22.05.
Osobní odběr – Zásilkovna23.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Hra má dva herní režimy, které se nastavují pomocí posuvníku na levé straně konzole. Po výběru režimu spusťte hru stisknutím tlačítka vpravo.

I. Herní režim
Na panelu konzoly se rozsvítí další LED. Začneme s 5 po sobě jdoucími prvky a každým kolem si budeme muset zapamatovat ještě jedno svítící pole. Máme jen jednu šanci, abychom práci odvedli správně. Pokud se nám to podaří, uslyšíme veselou melodii a konzole bude zářit všemi barvami. Pokud ovšem uděláme chybu, hra nás upozorní. Pro spuštění nové hry musíme znovu stisknout tlačítko na pravé straně konzole.

II. Herní režim
V tomto režimu musíme pečlivě sledovat panel konzoly. Diody se budou rozsvěcovat po jedné a naším úkolem bude stisknout rozsvícené tlačítko, které se rozsvítilo jako poslední. Zpočátku se to může zdát lehké, ale později se budeme muset vážně zamyslet nad tím, zda dané tlačítko již dříve svítilo, nebo se možná jen rozsvítilo? Stejně jako dříve máme jen jednu šanci, tak to nakopněte a přemýšlejte! Hodně štěstí.

Bez ohledu na herní režim vám hračka poskytne pár hodin skvělé, vzrušující zábavy. Bude se hodit při setkání s přáteli, trávení času s rodinou nebo i při cestování.

Rozměry: cca 16 cm x 11 cm x 3 cm

30 podobných produktů ve stejné kategorii