Sběratelská panenka LOL OMG REMIX Jukebox B.B.

Jukebox B.B. je krásná sběratelská panenka ze série O.M.G. Remix pro sezónu 2020. Jste připraveni na párty v rock-and-rollovém stylu?!

1 085 Kč s DPH

Naskladnění do 7 pracovních dnů

Nové

569886

0035051569886

Popis výrobku
Popis výrobku

Jukebox B.B. je krásná sběratelská panenka ze série O.M.G. Remix pro sezónu 2020. Jste připraveni na párty v rock-and-rollovém stylu?! Jediný svého druhu – Jukebox BB, vás zavede do světa zvuků a pódiové módy. Skutečná královna taje ve zlatě, od třpytivých pramínků ve vlasech, přes motivy protkané zlatou nití na kostýmu, až po mimořádné šperky a doplňky. Připravená na svůj poslední koncert diva, má vše zapnuto. Nic se tady neděje náhodou! Tento večer patří jen jí.

Oblečení pro jukebox B.B sestává z originálního topu s límcem lemovaným krystaly, ladících kalhot, zvýrazňujících linii boků a stehen a rozšiřujících se směrem na dolů, celé je to krásně zdobené zlatými květinovými motivy a proužky. Pás je zvýrazněn páskem s bižuterní přezkou. Z ramen královny padá plášť ve fuchsiové s flitry v červené barvě. Vzhled dokonale doplňují náušnice z vinylových desek, brýle s hvězdami a boty.

Panenka má několik kloubových bodů, takže ji můžete předvézt v zajímavých pózách na působivém osvětleném pódiu připomínajícím jukebox. Po vložení přiloženého čipu se spustí fantastická písnička - můžete si tak zahrát skutečný koncert! Součástí příslušenství je také kartáč na česání vlásků panenky a stojan.

Obsah soupravy:

  • Sběratelská panenka L.O.L. surprise O.M.G. REMIX 2020 - Jukebox B.B.
  • Krásný pódiový outfit - halenka a zdobený top, kalhoty, boty, plášť, šperky, brýle.
  • Příslušenství: kartáč na vlasy, stojan, žeton, čip s písničkami. Jukeboxové pódium se zvukem (přehrává skladbu) a světelnou funkcí.
30 podobných produktů ve stejné kategorii