Plyšová hračka - Pusheenicorn Blushing 24 cm

Tato kouzelná plyšová hračka představuje Pusheen, milovanou šedou kočičku, která se proměnila v jednorožce, připraveného přinést radost a barvy do vašeho světa.

920 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

615366

5034566615366

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL09.05.
Osobní odběr – Zásilkovna10.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Představujeme vám Pusheenicorn Blushing 24 cm - ztělesnění roztomilosti a magie z oblasti plyšových hraček! Tato kouzelná plyšová hračka představuje Pusheen, milovanou šedou kočičku, která se proměnila v jednorožce, připraveného přinést radost a barvy do vašeho světa.

Pusheenicorn se pyšní nádherným rohem, který září jedinečným kouzlem a dodává této plyšové hračce pravou jednorožčí esenci. Její hriva a ocas jsou zdobené výraznými a živými barvami, jež připomínají duhu - symbol radosti, naděje a nekonečných možností. Tyto detaily nejenže přidávají na kráse Pusheenicorn, ale také na její jedinečnosti.

Výška 24 cm činí z Pusheenicorn dokonalého společníka, ať už pro dekoraci vašeho domova nebo jako neustálého společníka vašich dětí. Pusheenicorn je vyrobena z měkkých a kvalitních materiálů, což z ní dělá ideální plyšovou hračku pro objetí a mazlení v jakoukoliv dobu.

Není jen hračka, ale také symbol kreativity a fantazie. Představuje možnost snít a věřit v magii v běžném životě. Ať už je pro vás Pusheenicorn symbolem radosti, inspirace nebo prostě roztomilým doplňkem, stane se nezapomenutelnou součástí vašeho života.

Přiveďte si domů kousek magie a nechte svůj svět ožít barvami a radostí, které přináší. Ideální pro sběratele, děti, nebo jako originální dárek pro milovníky koček a jednorožců. Pusheenicorn je připravena stát se vaším nejlepším přítelem a přinést do vašich dní trochu více kouzla.

30 podobných produktů ve stejné kategorii