Plyšová hračka - Sitting Pusheen 23cm

Sitting Pusheen 23 cm – dokonalý přírůstek do rodiny plyšových hraček pro všechny fanoušky roztomilé šedé kočičky Pusheen!

860 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

614864

5034566614864

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL09.05.
Osobní odběr – Zásilkovna10.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Představujeme vám Sitting Pusheen 23 cm – dokonalý přírůstek do rodiny plyšových hraček pro všechny fanoušky roztomilé šedé kočičky Pusheen! Tato nádherná plyšová hračka zachycuje Pusheen v sedící pozici, připravenou doprovázet vás při všech domácích aktivitách nebo jen tak pohodlně odpočívat na vašem stole či polici.

Sitting Pusheen má výraznou výšku 23 cm, což z ní dělá kus, který upoutá pozornost kdekoli ho umístíte. Její charakteristická šedá barva a roztomilý výraz tváře jsou zárukou, že si ji zamiluje každý.

Vyrobená z prémiových plyšových materiálů, Sitting Pusheen je příjemně měkká a hladká na dotek, což ji činí ideální hračkou na objímání během chladných večerů nebo jen tak, pro projevení lásky. Díky své stabilní sedící pozici je také perfektní dekorací, která přinese úsměv na tvář všude, kde bude.

Není jen obyčejnou plyšovou hračkou; je to společník, který přináší útěchu, radost a trochu té nejsladší roztomilosti do vašeho domova. Ať už jste dlouholetým fanouškem Pusheen nebo hledáte perfektní roztomilý dárek pro blízkou osobu, Sitting Pusheen 23 cm je skvělou volbou.

Neodolávejte a přivítejte Sitting Pusheen do svého života nebo ji darujte někomu speciálnímu a sdílejte radost a teplou atmosféru, kterou přináší. Tato plyšová kočička je připravena sedět u vás a stát se neodmyslitelnou součástí vašich dnů.

30 podobných produktů ve stejné kategorii