Plyšová hračka - Ice Cream Sandwich Pusheen 23cm

Pusheen dokonalým společníkem nejen pro děti, ale i pro dospělé fanoušky Pusheen, kteří milují léto a vše, co k němu patří.

920 Kč s DPH

Zboží nemáme skladem :(

Nové

615250

5034566615250

Popis výrobku
Popis výrobku

Představujeme vám Ice Cream Sandwich Pusheen 23 cm – sladké spojení roztomilosti a letního osvěžení v podobě oblíbené šedé kočičky Pusheen! Tato jedinečná plyšová hračka zachycuje Pusheen, jak si pochutnává na malé sendvičové zmrzlině, připravená přinést chladivý vánek radosti do každého teplého dne.

S výškou 23 cm je tato plyšová Pusheen dokonalým společníkem nejen pro děti, ale i pro dospělé fanoušky Pusheen, kteří milují léto a vše, co k němu patří. Její charakteristická šedá barva je doplněna o milý detail – malou sendvičovou zmrzlinu v tlapkách, který dodává celé hračce neodolatelný šarm.

Vyrobená z nejkvalitnějších plyšových materiálů, Ice Cream Sandwich Pusheen je měkká a příjemná na dotek, což ji činí ideální hračkou pro objímání v jakékoli situaci. Její roztomilý výraz a detail zmrzliny společně vytvářejí dokonalou kombinaci.

Ice Cream Sandwich Pusheen není jen plyšovou hračkou; je to veselý společník, který do vašeho domova vnáší atmosféru letní pohody a radosti. Ať ji umístíte do dětského pokoje, na pracovní stůl nebo do obývacího pokoje, stane se milovaným doplňkem, který připomíná slunečné dny a sladké pochoutky.

Neodolejte a přivítejte Ice Cream Sandwich Pusheen do své sbírky nebo ji darujte jako originální dárek milovníkům koček, fanouškům Pusheen nebo každému, kdo si rád užívá radosti léta. Tato plyšová kočička je připravená stát se vaším neodmyslitelným společníkem, který přináší úsměv a chladivé osvěžení do každého dne.

30 podobných produktů ve stejné kategorii