Plyšová hračka - Cozy Winter Pusheen 23cm

Pusheen je dokonale vybavená na zimní sezónu, s roztomilou zimní čepicí na jednom ušku a teplým šálem omotaným kolem krku.

920 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

615274

5034566615274

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL09.05.
Osobní odběr – Zásilkovna10.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám Cozy Winter Pusheen 23 cm – roztomilé zimní ztělesnění naší oblíbené šedé kočičky Pusheen, která je připravena zahřát vás během chladných zimních dnů! Tato speciální edice Pusheen je dokonale vybavená na zimní sezónu, s roztomilou zimní čepicí na jednom ušku a teplým šálem omotaným kolem krku.

S výškou 23 cm je Cozy Winter Pusheen ideální velikostí pro dekoraci vášeho domova nebo jako společník pro ty zimní večery strávené u teplého ohně. Její charakteristická šedá barva je doplněna o příjemné zimní doplňky, které jí dodávají extra šmrnc a zároveň ji dělají ještě roztomilejší.

Vyrobena z nejhebčích a nejkvalitnějších plyšových materiálů, Cozy Winter Pusheen je mimořádně měkká a příjemná na dotek, což ji činí ideální hračkou pro objímání během chladných dnů. Její roztomilý výraz a zimní výstroj jsou zárukou, že rozveselí každého, kdo po ní sáhne.

Cozy Winter Pusheen není jen plyšovou hračkou; je to společník, který vnáší do vašeho domova teplou a útulnou atmosféru. Ať už ji umístíte na pohovku, postel nebo ji necháte sedět na poličce, stane se milovaným doplňkem, který připomíná krásu a teplou stránku zimy.

Neodolejte a přivítejte Cozy Winter Pusheen do svého života nebo ji darujte jako originální dárek pro milovníky koček, fanoušky Pusheen nebo pro každého, kdo ocení trochu extra tepla během zimní sezóny. Tato plyšová kočička je připravená přinést hřejivý úsměv a pohodu do vašich zimních dnů.

30 podobných produktů ve stejné kategorii