Plyšová hračka - Pizza Pusheen 23cm

Plyšová hračka je inspirována internetovou senzací – kočičkou Pusheen, která si tentokrát vychutnává své oblíbené jídlo, pizzu!

920 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

615267

5034566615267

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL09.05.
Osobní odběr – Zásilkovna10.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Představujeme vám plyšovou hračku Pizza Pusheen – roztomilého 23cm společníka, který přinese pohodu a úsměv do každého domu. Tato jedinečná plyšová hračka je inspirována internetovou senzací – kočičkou Pusheen, která si tentokrát vychutnává své oblíbené jídlo, pizzu!

Pizza Pusheen je vyrobena z měkkého a objímatelného materiálu, který zaručuje, že bude perfektním společníkem na mazlení během dne nebo na dobrou noc. S výškou 23cm je ideální velikosti na to, aby se stala vaší novou oblíbenou dekorací na postel nebo pohovku, ale také dostatečně kompaktní na to, aby vás mohla doprovázet na cestách.

Tato plyšová hračka zachycuje charakteristický vzhled Pusheen – její nadýchané šedé tělo a roztomilý výraz tváře. Drží v tlapkách chutnou pizzu, což je dokonalé spojení roztomilosti a humoru. Je to ideální dárek pro fanoušky Pusheen, milovníky pizzy nebo pro každého, kdo miluje roztomilé věci.

Díky kvalitnímu zpracování a detailně propracovaným rysům je Pizza Pusheen více než jen plyšová hračka – je to kousek, který rozzáří každý prostor a přinese radost do každého srdce. Nechte se okouzlit touto neodolatelnou kočičkou a přidejte trochu pohody a radosti do svého života s naší plyšovou hračkou Pizza Pusheen.

30 podobných produktů ve stejné kategorii