Plyšová hračka - Super Pusheenicorn Sitting Pretty 23cm

Super Pusheenicorn Sitting Pretty – nádhernou 23cm vysokou verzi oblíbené kočičky, kterou znáte pod jménem Pusheen.

960 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

615359

5034566615359

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL09.05.
Osobní odběr – Zásilkovna10.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Představujeme vám plyšovou hračku Super Pusheenicorn Sitting Pretty – nádhernou 23cm vysokou verzi oblíbené kočičky, kterou znáte pod jménem Pusheen. Tato unikátní edice přináší zcela nový rozměr do světa Pusheen – s bílou srstí, růžovým ocasem, barevnou hřívou a nádhernými bílými křídly, doplněná o stříbrný roh, vše zdobí naši Pusheen a proměňuje ji v magickou bytost, která sedí pohodlně a hrdinsky. Navíc, s fialovým půlměsícem na boku, Super Pusheenicorn Sitting Pretty připomíná nám všem, že magii máme v sobě a stačí jen věřit.

Tato plyšová hračka je vyrobena z měkkého, vysoce kvalitního materiálu, ideálního pro objímání a stane se vaším perfektním společníkem na cestách do říše snů nebo při sledování oblíbených filmů. S tak dokonalou pozorností k detailu, která zachycuje všechny charakteristické rysy této kouzelné postavičky, Super Pusheenicorn Sitting Pretty je věrnou replikou, kterou prostě musíte mít.

Koupí této plyšové hračky si domů přinesete nejen kousek magického světa plného fantazie, ale i neoddělitelného společníka pro vaše děti nebo dokonce pro sebe. Je to perfektní dárek pro fanoušky Pusheen všech věkových kategorií, kteří si potrpí na trochu magie ve svém životě.

Nechte se unášet kouzlem Super Pusheenicorn Sitting Pretty a přidejte do své kolekce tento neodolatelný plyšový skvost. S touto magickou hračkou získáte nejen nádherný doplněk do vaší kolekce, ale přítele, který je vždy připraven na objímání a přináší útěchu v každé situaci. Pokud hledáte ideální způsob, jak rozšířit svou Pusheen kolekci nebo potěšit blízkého, tato plyšová hračka je tou pravou volbou.

30 podobných produktů ve stejné kategorii