Plyšová hračka - Pusheenicorn Sitting 24cm

Pusheenicorn Sitting – okouzlující 23cm vysokou verzi oblíbené šedé kočičky známé jako Pusheen.

960 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

615298

5034566615298

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL08.05.
Osobní odběr – Zásilkovna09.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Představujeme vám plyšovou hračku Pusheenicorn Sitting – okouzlující 24cm vysokou verzi oblíbené šedé kočičky známé jako Pusheen. Tento překrásný jednorožec ze světa Pusheen přináší na scénu zcela nový rozměr kouzla a fantazie, do kterého se tak snadno zamilujete. Šedá Pusheen sedí v pohodlné pozici a hrdě předvádí svůj duhový ocas, barevnou hřívu a stříbrný roh, které dodávají této postavičce nádech magického kouzla.

Vyrobená z jemného a vysoce kvalitního materiálu, tato plyšová hračka je ideální pro objímání a stane se perfektním společníkem, ať už při večerním mazlení nebo jako věrný strážce během dne. Detailní zpracování a věrné zobrazení ikonické postavičky zaručují, že Pusheenicorn Sitting je must-have kouskem pro každého fanouška této roztomilé kočičky.

Přidáním této kouzelné plyšové hračky do vaší kolekce, nebo jako dárek pro milovanou osobu, přinesete do domova nejen kousek fantazie, ale také společníka, který přináší radost a úsměv v každé situaci. Pusheenicorn Sitting je ideálním dárkem pro fanoušky Pusheen všech věkových kategorií, kteří hledají to pravé kouzlo ve svém životě.

Ponořte se do světa plného čar a fantazie s Pusheenicorn Sitting a nechte tuto plyšovou hračku stát se neodmyslitelnou součástí vašich dobrodružství. S Pusheenicorn Sitting získáte nejen kouzelný doplněk do vaší sbírky, ale také přítele, který je vždy připraven na objetí a poskytne útěchu a pohodu v každém okamžiku. Pokud hledáte ten ideální způsob, jak rozšířit svou Pusheen kolekci nebo potěšit někoho blízkého, tato plyšová hračka je tou pravou volbou pro každou příležitost.

30 podobných produktů ve stejné kategorii