Plyšová hračka - Classic Pusheen Small 14cm

Classic Pusheen – roztomilou 14cm dlhou verzi oblíbené šedé kočičky, která si získala srdce milionů po celém světě.

490 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

614888

5034566614888

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL08.05.
Osobní odběr – Zásilkovna09.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Představujeme vám plyšovou hračku Classic Pusheen – roztomilou 14cm dlhou verzi oblíbené šedé kočičky, která si získala srdce milionů po celém světě. Tento plyšový kamarád není jen obyčejnou hračkou, je to kousek pohody a radosti, který přinese úsměv na tvář každému, kdo ho uvidí.

Naše Classic Pusheen je vyrobená z měkkého, vysoce kvalitního materiálu, ideálního pro objetí a mazlení. S dokonalými detaily, které zobrazují všechny charakteristické rysy této ikonické šedé kočičky, je tato hračka věrnou replikou milované postavičky. Pusheen zde stojí na svých čtyřech tlapkách, připravená na jakékoli dobrodružství, které spolu zažijete.

Koupí této plyšové hračky si domů přinesete nejen kousek internetové kultury, ale i neoddělitelného společníka pro vaše děti, který bude doprovázet jejich dny i noci. Classic Pusheen je perfektním dárkem pro fanoušky všech věkových kategorií, od malých dětí až po dospělé sběratele.

Nechte se okouzlit neutuchajícím kouzlem Classic Pusheen a přidejte do své kolekce tento neodolatelný plyšový skvost. S Classic Pusheen získáte nejen hračku, ale přítele, který je vždy připraven na objetí a poskytne útěchu v každé situaci. Pokud hledáte ideální způsob, jak rozšířit svou Pusheen kolekci nebo potěšit blízkého, tato plyšová hračka je tou pravou volbou.

30 podobných produktů ve stejné kategorii