Plyšová hračka - Party Pusheen Small 14cm

Party Pusheen Small - 14cm vysokou verzí oblíbené šedé kočičky, která přichází připravená rozžehnout narozeninovou party.

420 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

615182

5034566615182

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL08.05.
Osobní odběr – Zásilkovna09.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Představujeme vám plyšovou hračku Party Pusheen Small - 14cm vysokou verzí oblíbené šedé kočičky, která přichází připravená rozžehnout narozeninovou party. Tato speciální edice Pusheen sedí pohodlně a na hlavě má hravý narozeninový klobouček, připravená šířit radost a slavit nezapomenutelné okamžiky spolu s vámi.

Tato plyšová hračka je vyrobena z měkkého, prémiového materiálu, který je jako stvořený pro mazlení během dne či noci a stane se rychle neoddělitelným společníkem vašich dětí nebo dokonce i vás. S přesnými detaily, které dokonale vystihují charakteristické rysy této ikonické postavičky, Party Pusheen Small je věrnou replikou, která přináší to pravé narozeninové oslavovací kouzlo do vašeho domova.

Koupi této plyšové hračky si přinesete nejen kousek radosti a pohody, ale získáte i perfektní dekoraci pro každou narozeninovou oslavu. Party Pusheen Small je ideálním dárkem pro fanoušky všech věkových kategorií, kteří mají rádi Pusheen a chtějí si svou oslavu zpříjemnit s touto roztomilou kočičkou.

Nechte své oslavy ožít s Party Pusheen Small a přidejte do své kolekce tento neodolatelný plyšový skvost. S touto tematickou hračkou získáte nejen veselého společníka, ale i originální kousek, který přidá speciální dotek k vašim narozeninovým oslavám. Pokud hledáte ideální způsob, jak rozšířit svou Pusheen kolekci nebo potěšit blízkého během jejich speciálního dne, tato plyšová hračka je tou pravou volbou.

30 podobných produktů ve stejné kategorii