Plyšová hračka - Sitting Pusheen Small 11cm

Sitting Pusheen Small 21 cm – dokonalý přírůstek do rodiny plyšových hraček pro všechny fanoušky roztomilé šedé kočičky Pusheen!

420 Kč s DPH

Zboží nemáme skladem :(

Nové

614895

5034566614895

Popis výrobku
Popis výrobku

Představujeme vám Sitting Pusheen Small 21 cm – dokonalý přírůstek do rodiny plyšových hraček pro všechny fanoušky roztomilé šedé kočičky Pusheen! Tato nádherná plyšová hračka zachycuje Pusheen v sedící pozici, připravenou doprovázet vás při všech domácích aktivitách nebo jen tak pohodlně odpočívat na vašem stole či polici.

Sitting Pusheen má výšku 11 cm. Její charakteristická šedá barva a roztomilý výraz tváře jsou zárukou, že si ji zamiluje každý.

Vyrobená z prémiových plyšových materiálů, Sitting Pusheen je příjemně měkká a hladká na dotek, což ji činí ideální hračkou na projevení lásky.

Není jen obyčejnou plyšovou hračkou; je to společník, který přináší útěchu, radost a trochu té nejsladší roztomilosti do vašeho domova. Ať už jste dlouholetým fanouškem Pusheen nebo hledáte perfektní roztomilý dárek pro blízkou osobu, Sitting Pusheen Small 11cm je skvělou volbou.

Neodolávejte a přivítejte Sitting Pusheen Smalldo svého života nebo ji darujte někomu speciálnímu a sdílejte radost a teplou atmosféru, kterou přináší. Tato plyšová kočička je připravena sedět u vás a stát se neodmyslitelnou součástí vašich dnů.

30 podobných produktů ve stejné kategorii