Plyšová hračka - Mermaid Pusheen 14cm

Mermaid Pusheen, 14cm vysokou verzi oblíbené šedé kočičky známé jako Pusheen.

680 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

615175

5034566615175

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL07.05.
Osobní odběr – Zásilkovna08.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Představujeme vám Mermaid Pusheen, 14cm vysokou verzi oblíbené šedé kočičky známé jako Pusheen. Tato malá plyšová hračka rozšiřuje svět Pusheen o mořská dobrodružství, díky svému růžovo mentolovému ocasu mořské panny a malé hvězdičkě umístěné pod uškem. S touto speciální edicí Pusheen se můžete ponořit do kouzelného světa podmořských příběhů a fantazie.

Mermaid Pusheen je vyrobena z jemného a vysoce kvalitního plyšového materiálu, který je ideální pro objímání a stane se rychle oblíbeným společníkem nejen pro děti, ale i pro dospělé. S jejím roztomilým výrazem a neodolatelným ocasem mořské panny je tato hračka perfektním přídavkem k jakékoliv kolekci Pusheen nebo jako startovací kousek pro nové sběratele.

Mermaid Pusheen není jen hračka; je to kousek fantazie, který přinese úsměv a radost do každého dne. Je to ideální dárek pro všechny fanoušky Pusheen, kteří milují mořská dobrodružství nebo sní o magii mořských hlubin.

Přidejte Mermaid Pusheen Small do vaší kolekce a nechte tuto nádhernou plyšovou hračku otevřít dveře do světa fantazie a objevů. Ať už hledáte perfektní dárek pro milovníka Pusheen nebo chcete dopřát sobě trochu magického úniku od reality, Mermaid Pusheen Small je tou pravou volbou pro každou příležitost.

30 podobných produktů ve stejné kategorii