Plyšová hračka - Pusheen Donut Small 11cm

Pusheen Donut Small, roztomilou 11cm vysokou verzi oblíbené šedé kočičky známé jako Pusheen.

430 Kč s DPH

Zboží nemáme skladem :(

Nové

615243

5034566615243

Popis výrobku
Popis výrobku

Představujeme vám plyšovou hračku Pusheen Donut Small, roztomilou 11cm vysokou verzi oblíbené šedé kočičky známé jako Pusheen. Tato neodolatelná plyšová hračka přináší novou úroveň roztomilosti do světa Pusheen, díky své lákavé pozici sedění a zábavné činnosti - držení žlutého donutu s růžovou polevou a bílou posypkou. Je dokonalý způsob, jak spojit dvě světové radosti: milovanou postavičku Pusheen a všemi oblíbené sladké pečivo.

Pusheen Donut Small je vyrobena z jemného a kvalitního plyšového materiálu, ideálního pro objímání a mazlení. S jejím veselým výrazem a držením sladkého donutu tato hračka určitě rozveselí každého, od malých dětí po dospělé fanoušky Pusheen. Je to perfektní doplněk pro každou kolekci Pusheen nebo jako úvodní kousek pro nové sběratele.

Pusheen Donut Small není jen obyčejná plyšová hračka; je to kousek radosti, který přinese úsměv na tvář každému, kdo má rád spojení roztomilosti a sladkostí. Ideální dárek pro všechny milovníky Pusheen a donutů, kteří chtějí přidat trochu sladkého kouzla do svého života.

Přidejte Pusheen do své kolekce a nechte tuto úchvatnou plyšovou hračku přinést trochu sladkého potěšení do každodenního života. Ať už hledáte ideální dárek pro fanouška Pusheen nebo chcete dopřát sobě něco sladkého bez kalorií, Pusheen Doughnut Small je tou pravou volbou pro každou příležitost.

30 podobných produktů ve stejné kategorii