Ručně vyráběná háčkovaná Chobotnička - ružovo-zelená

Roztomilá chobotnička pre nejmenší z plyšovej priadze Alize Puffy Fine je skvelým nápadem na darček pre každou novopečenou mamičku.

755 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL08.05.
Osobní odběr – Zásilkovna09.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Roztomilá chobotnička pre nejmenší z plyšovej priadze Alize Puffy Fine je skvelým nápadem na darček pre každou novopečenou mamičku. Ručne háčkovaná hračka s originálním designem využívajícím maminky exkluzivně pocit jedinečnosti. Priadza Alize Puff Puffy Fine je mimořádně jednoduchá a príjemná na dotyk, co dítěti umožní poskytnout si plnohodnotnou radosť z hry so svou prvou hračkou. Hračka je ozdobená bezpečnostnými očami, takže je bezpečná aj pre novorodeniatka alebo batoľatá, které zvyknú vše cmúľať. V našej ponuke nájdete okrem háčkovaných hračiek i množstvo rôznych jednofarebných ale aj kombinovaných dečiek vyrábaných s veľkou dávkou lásky :) Stačí si len vybrať!

Stručný přehled produktu:

  • Materiál: Priadza Alize Puffy Fine
  • Rozměry: 27 cm x 13 cm
  • Vzor: Chobotnička Emócia (obojstranná)
  • Barva: růžovo-zelená
  • Údržba: Doporučujeme používat pouze ručně!

Pozor! Nakoľko sa jedná o ručnú výrobu vzhľadu jednotlivých hračiek sa môžu líšiť. Každý kus je jedinečný, proto není možné vyhotovit 2 ks 100% totožných hraček. Po prvním vypratí sa může priadza stáhnout, při používání se však zvykne znovu vrátit do původního stavu.

30 podobných produktů ve stejné kategorii