Jávská masáž

Hýčkejte ho jako krále. Potřebuje požitkář načerpat novou energii a nechat odpočinout tělo i mysl? Tradiční jávská masáž je ideální působ, jak mu znovu dobít baterky. Přinese mu uvolnění i zklidnění při nadměrném duševním a fyzickém vypětí. Umění jávské masáže blahodárně působí na celý organismus.

999 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL01.05.
Osobní odběr – Zásilkovna02.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Hýčkejte ho jako krále. Potřebuje požitkář načerpat novou energii a nechat odpočinout tělo i mysl? Tradiční jávská masáž je ideální působ, jak mu znovu dobít baterky. Přinese mu uvolnění i zklidnění při nadměrném duševním a fyzickém vypětí. Umění jávské masáže blahodárně působí na celý organismus. Regeneruje pokožku, navrací kvalitní spánek, navozuje příjemnou náladu a odstraňuje únavu. Jávská masáž působí jako obřad, kdy masérka začíná s masáží od chodidel směrem k hlavě. Pracuje s každým svalem a odstraňuje ztuhlost svalů i hluboko v tkáni. Relaxace je to opravdu jedinečná a on se po masáži bude cítit jako král.

REGION: Královéhradecký kraj (Hradec Králové), DOBA TRVÁNÍ: 60 minut, POČET OSOB: 1 , SPECIFIKACE: Jávská masáž

Jávská masáž

Jávská masáž

Jávská masáž má tisíciletou tradici a stane se nezapomenutelným zážitkem, který ocení celé vaše tělo. Přináší uvolnění a uklidnění při nadměrném duševním a fyzickém vypětí. Blahodárně působí na celkovou kondici organismu, regeneruje pokožku, navozuje příjemnou náladu, odstraňuje únavu a posiluje regeneraci celého organismu. Současně napomáhá lepšímu prokrvení a návratu žilní krve a mízy z periferií do oběhového centra. Součástí masáže je i použití éterických olejů (jasmín, muškátový ořech, lemongrass). Zážitek probíhá v Plzni a trvá 60 minut. To bude póóóóhoda!

Popis 

Jávská masáž - základový olej, éterický masážní olej (jasmín, muškátový ořech, lemongrass).

Podmínky

Vhodné pouze pro osoby starší 15 let.

Počasí

Nemá žádný vliv, masáže probíhají ve vnitřním prostředí.

Čas

Cca 60 minut.

Počet účastníků

Základní varianta dárku je určena pro jednu osobu. 

Oblečení

Není potřeba žádné oblečení. Plášť, osuška a hygienické potřeby budou zapůjčeny.

Sezóna

Zážitek probíhá celoročně.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést 14 dní předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.