Kryoterapie - léčba mrazem

Horkou saunu zná, ale už někdy zažil mrazivou saunu? Brr! Kryoterapie neboli léčba mrazem je skvělá léčebná metoda na všechny neduhy. A hlavně skvělý zážitek pro chlapy, kteří si užívají extrémní rozdíly teplot. Chlad a mráz je od pradávna léčebný prostředek proti bolestem a zánětům. Ujistěte ho, že mu sice bude opravdu zima, ale to je právě ono!

499 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL01.05.
Osobní odběr – Zásilkovna02.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Horkou saunu zná, ale už někdy zažil mrazivou saunu? Brr! Kryoterapie neboli léčba mrazem je skvělá léčebná metoda na všechny neduhy. A hlavně skvělý zážitek pro chlapy, kteří si užívají extrémní rozdíly teplot. Chlad a mráz je od pradávna léčebný prostředek proti bolestem a zánětům. Ujistěte ho, že mu sice bude opravdu zima, ale to je právě ono! Bude to stát za to. Zatímco v sauně se běžná teplota pohybuje v rozmezí od 60 až do 110 stupňů Celsia, v polariu dosahuje teplota mínus 110 až 160 stupňů Celsia. Dalším rozdílem je také to, že po klasické sauně chlap odpočívá na lehátku třeba i s pivem v ruce, při kryoterapii si užije po opuštění polaria pohyb a cvičení. Připravte ho na mráz, je to přímo arktický zážitek!

REGION: Praha, DOBA TRVÁNÍ: 45 - 60 minut, POČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Kryoterapie - 1 vstup

Kryoterapie - léčba mrazem

Kryoterapie - 1 vstup

Program

Již od nepaměti je známo, že chlad léčí bolesti a záněty. Jen musí být využit ve správné formě a délce. Zážitek zahrnuje lékařskou prohlídku a zhruba 3 minuty v kryokabině. V polariu dosahuje teplota -110 až -160ti stupňů Celsia, ale než se člověk naděje, už je zase venku. I přes to, že pobyt v mrazivé komoře je krátký, blahodárné účinky na tělo jsou velmi rozsáhlé. Po mrazivém zážitku následuje půl hodina cvičení, které tento regenerační pobyt ještě umocní. Zážitek probíhá v Praze a je určen pro jednu osobu.

Co by měl otužilec vědět?

Pro absolvování kryoterapie doporučujeme přinést s sebou:

· Páni: bavlněné kraťasy (trenýrky), silnější ponožky, oblečení na cvičení, ručník

· Dámy: kraťasy bavlněné, tílko nebo body (lze i ve spodním prádle či plavkách), silnější ponožky, oblečení na cvičení, ručník.

Podmínky

Osoby starší 15 let bez závažných chronických i akutních chorob.

Čas

Přibližně 45 - 60 minut.

Počet účastníků

Určeno pro 1 osobu.

Sezóna

Zážitek probíhá celoročně.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést 14 dní předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.