Multifunkční sada dřevěných her 8v1

Užijte si hodiny plné zábavy při hraní společenských her. Ideální sada pro rodinné oslavy nebo oslavy s kamáraty. U těchto her se určitě nudit nebudete. 

630 Kč s DPH

Naskladnění do 7 pracovních dnů

Nové

GR0494

8698111109143

Popis výrobku
Popis výrobku

Užijte si hodiny plné zábavy při hraní společenských her. Ideální sada pro rodinné oslavy nebo oslavy s kamáraty. U těchto her se určitě nudit nebudete. Jedním z nejúčinnějších způsobů, jak se bavit společně se svými blízkými. Díky těmto hrám mohou děti trávit více času se svými rodiči.

Set obsahuje:

  • dřevěná deska

  • herní desky

  • barevné pěšáky

  • žetony

  • kamínky

Rozměry:

  • dřevěná deska: 28 x 29 x 4 cm

  • herní deska : 27 x 28 cm

Multifunkční sada dřevěných her obsahuje tyto hry:

Čínská dáma s hvězdami trilma

Figurky každého hráče začínají v rozích 6-cípé hvězdy, úkolem je co nejrychleji přesunout figurky do opačného rohu. Hrací deska s otvory pro pěšce je umístěna na dřevěné stojanu. Pěšci jsou k dispozici v 6 barvách. Vyhrává hráč, který jako první přesune všechny své figurky na opačné rameno hvězdy. Počet hráčů 2-6 hráčů.

Hra Hadi a žebříky

Hráči se střídají v házení kostkou ve směru hodinových ručiček. Podle hodu kostky hráč posune svoji figurku o příslušný počet políček. Pokud se hráč zastaví na dolní části žebříku, může vylézt na jeho horní konec a zkrátit si cestu. Pokud se figurka zastaví na hadí hlavě, musí sklouznout zpět až na konec jeho ocasu a těsta se mu prodlouží. Vyhrává ten z hráčů, který dojde jako první se svojí figurkou na políčko č.j. 100.

GO game
Hra pro 2 hráče. Hru je třeba začít s prázdnou deskou, hráči umisťují střídavě černé a bílé kameny. Hra začíná hráčem, který má černou sadu kamenů. Cílem hry je ohraničit území a popřípadě zajmout soupeřovy kameny. Oba cíle se hodnotí body: jeden bod za každý průsečík území a jeden bod za každého zajatce. Vítězem je hráč s větším součtem těchto bodů.

Šachy
Šachy je strategická hra pro dva hráče, ve které o výsledku rozhodují taktické a strategické schopnosti hráčů a jejich pozornost a soustředění. Hra pro dva. Klasická šachová hra je prezentována na desce s obrázky zvířat. Každý umístí své pěšce na obrázky zvířat. Dalším krokem ve hře je přesouvání figurek z jednoho pole do dalšího pole, které je volné. Když je pole obsazeno soupeřovým pěšcem, zajmeme soupeřova pěšce. Cílem hry je zajmout soupeřova krále. Hra končí, když je král zajat soupeřovým týmem.

Člověče
Hra pro 2-4 hráče. V této verzi hry jsou zvířata, která musí být přesunuta s pěšáky z boxů do ohrádky. Nejmladší hráč začíná hru hodem kostkou. Vyhrává hráč, který jako první přesune všechny své pěšáky na ohrádku. Ke hraní potřebujete kostku a barevné žetony.

Čínská šachová hra
Cílem hry je zajmout soupeřova krále. Čínská šachovnice se skládá z 10 vodorovných a 9 svislých čar. Figurky jsou umístěny na průsečíku těchto čar. Deska je rozdělena na dvě části.

Detaily produktu :

  • Certifikát: CE

  • Věk : 3+

  • Rozměr balení: 29 x 29 x 5,5 cm

  • Váha : 1,2 kg

30 podobných produktů ve stejné kategorii