Věčná růže ve skle QUEEN

Hledáte dárek, který vyjádří vaše hluboké city? Jedná se o mimořádnou věčnou růži, symbol trvalého citu a všudypřítomné lásky.Jemnost a krása této mimořádné růže zdůrazňuje, že vaše pocity jsou trvalé a nikdy nezmizí. Je to nejen dárek, ale také jedinečné gesto, které se hodí nejen k Valentýnu, Dni žen, narozeninám či jmeninám, ale také jako krásné vyjádření citů bez konkrétní příležitosti.

560 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

075222

5902444075222

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL08.05.
Osobní odběr – Zásilkovna09.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Hledáte dárek, který vyjádří vaše hluboké city? Jedná se o mimořádnou věčnou růži, symbol trvalého citu a všudypřítomné lásky.Jemnost a krása této mimořádné růže zdůrazňuje, že vaše pocity jsou trvalé a nikdy nezmizí. Je to nejen dárek, ale také jedinečné gesto, které se hodí nejen k Valentýnu, Dni žen, narozeninám či jmeninám, ale také jako krásné vyjádření citů bez konkrétní příležitosti.Tato věčná růže je dárek, který bude vaší milované připomínat vaši přítomnost a lásku každý den, bez ohledu na datum v kalendáři. Je to dokonalý způsob, jak vyjádřit své pocity trvalým a krásným způsobem.

Nezáleží na tom, zda ji darujete své ženě, matce, babičce nebo příteli - tato jedinečná růže je věnována každé milované a výjimečné osobě ve vašem životě. Jeho jedinečnost zdůrazňuje individualitu každého z nich a oceňuje vnější i vnitřní krásu.Vyberte si věčnou růži, abyste přenesli hluboké emoce trvalým a krásným způsobem, stejně jako trvalou lásku, kterou chováte k někomu blízkému.


Rozměry balení: 24 cm x 11 cm x 11 cm

Výška: 23 cm

30 podobných produktů ve stejné kategorii