Kovový model auta - SHELL Old Timer - Nákladní automobil VI., 1:87

ředstavujeme vám exkluzivní kovový model náklaďáku ze sběratelské série autíček společnosti Daffi - SHELL Old Timer v měřítku 1:87. Tento model je věrnou replikou vozidel, která ve 50. letech používala legendární společnost SHELL.

140 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

115613

5905422115613

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL08.05.
Osobní odběr – Zásilkovna09.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

ředstavujeme vám exkluzivní kovový model náklaďáku ze sběratelské série autíček společnosti Daffi - SHELL Old Timer v měřítku 1:87. Tento model je věrnou replikou vozidel, která ve 50. letech používala legendární společnost SHELL. SHELL, známa svou dlouholetou historií v oblasti energetiky a pohonných hmot, se v polovině minulého století proslavil nejen inovativními řešeními, ale i charakteristickou flotilou vozidel, která byla neodmyslitelnou součástí každodenního života. Mezi tato vozidla patřil i tento náklaďák, který byl klíčovým nástrojem pro práce v rafineriích a na benzínových stanicích.

Model je vyroben z kovu s plastovými prvky, což zajišťuje jeho vysokou odolnost a detailní přesnost. Kabina vozidla je žlutá, podvozek černý a korba hnedá, což odráží autentické barevné schémy vozidel společnosti SHELL. Na korbě najdeme spoustu hlíny. S rozměry 8,5x4x3cm je tento model ideální volbou pro sběratele i milovníky historických vozidel.

Ať už jste vášnivým sběratelem modelových autíček nebo obdivovatelem historie společnosti SHELL, tento model jeřábu SHELL Old Timer je nezbytným doplňkem vaší sbírky.

  • Rozměry 8,5x4x3cm
  • Nevhodné pro deti do 3le
30 podobných produktů ve stejné kategorii