Lukostřelba

Zpevnit postoj, natáhnout luk, zamířit a vystřelit na terč! Střelba z luku je báječný relax pro chlapy všech věkových kategorií. Chlapi jsou odjakživa lovci. Dříve byl jejich cíl jasný - masóóóó, ať je večer co do pusy.

1 500 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL30.04.
Osobní odběr – Zásilkovna01.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Zpevnit postoj, natáhnout luk, zamířit a vystřelit na terč! Střelba z luku je báječný relax pro chlapy všech věkových kategorií. Chlapi jsou odjakživa lovci. Dříve byl jejich cíl jasný - masóóóó, ať je večer co do pusy. Dneska si můžou zajít do masny na rohu, ale lovecké pudy jsou zakořeněné hluboko v jejich DNA. Probuďte v něm zase lovce - chlapa, co se umí soustředit na cíl a trefit do “černého”. Darujte mu kurz lukostřelby - pro něj a třeba i další kámoše lučištníky, ať si můžou společně zazávodit, kdo dá větší počet bodů. Výuku lukostřelby povede zkušený lektor. Naučí ho správný postoj, zamířit na cíl a trefit do černého. Během lekce bude mít k dispozici sportovní vybavení, terče a neomezené množství šípů. Bude si připadat jako Robin Hood!

REGION: Jihočeský kraj (Třeboň), DOBA TRVÁNÍ: 2 hodiny, POČET OSOB: 2,  SPECIFIKACE: Lukostřelba

Program

Po celou dobu trvání vám bude k dispozici profesionální lektor, který vás naučí základní techniky střelby z holého luku bez měřidel. Vyzkoušíte si střelbu ze sportovních i tradičních luků. Počet šípů je neomezený, takže se nemusíte bát jakékoli rány, která nepůjde na střed terče. Součástí je samozřejmě zapůjčení kompletního sportovního vybavení. V ceně zážitku je také poradenství při výběru a zakoupení lukostřeleckého vybavení. Tato varianta je určena pro jednoho střelce.

Co by měl každý lučištník před napnutím tětivy vědět?

Tato aktivita není nijak náročná na přípravu a zvládnete ji bez problémů. Stačí dorazit v pohodlném oblečení a vše ostatní vám zapůjčíme, takže nezbývá, než si to pořádně užít.

Podmínky

Vhodné pouze pro osoby starší 10 let. Děti musí být v doprovodu dospělého. Minimální počet účastníků na jeden termín je 4 a maximální 8 osob. V ceně zážitku je zahrnuto zapůjčení vybavení.

Čas

Celkový čas zážitku jsou 2 hodiny.

Počet účastníků

Tento zážitek je určen pro 1 osobu. Diváci mohou být přítomni. Mohou filmovat i fotografovat.

Oblečení

Doporučujeme pohodlné, sportovní oblečení.

Sezóna

Sezona tohoto zážitku je od března do konce října. Limitem je teplota nad 7 stupňů.

Rezervace termínu 

Rezervaci je třeba provést alespoň týden dopředu. Storno rezervace je možné nejpozději 10 dní před domluveným termínem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.