CELODENNÍ VÝLET NA ČTYŘKOLCE PO TELČSKU

Nechte milovníka motorů poznat zákoutí české krajiny z trochu jiné perspektivy! Na čtyřkolce 4x4 si užije báječný výlet Telčskem. Pojede cestou, necestou, lesem, nelesem… Obdarovaného povede instruktor, ukáže mu všechna zajímavá místa po cestě. A že jich během skoro celodenního výletu bude požehnaně! V sedle kvalitní ATV čtyřkolky s pohonem 4x4 se bude jezdec cítit jako pán!

5 990 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL30.04.
Osobní odběr – Zásilkovna01.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Nechte milovníka motorů poznat zákoutí české krajiny z trochu jiné perspektivy! Na čtyřkolce 4x4 si užije báječný výlet Telčskem. Pojede cestou, necestou, lesem, nelesem… Obdarovaného povede instruktor, ukáže mu všechna zajímavá místa po cestě. A že jich během skoro celodenního výletu bude požehnaně! V sedle kvalitní ATV čtyřkolky s pohonem 4x4 se bude jezdec cítit jako pán! Nasadí helmu, nahodí motor a báječná jízda začíná!

REGION: Vysočina (Vílanec u Jihlavy), Doba trvání: 5 až 6 hodin, Počet osob: 1, Specifikace: Telčsko na čtyřkolce s instruktorem

Telčsko na čtyřkolce

Telčsko na čtyřkolce s instruktorem

Program

Telčsko, jeden z nejkrásnějších krajů v naší zemi, si teď motorový nadšenec může prohlédnout z úplně jiné perspektivy – a to ze hřbetu jeho oblíbeného stroje, 4x4 čtyřkolky!

Obdarovaného povede instruktor, ukáže mu všechna zajímavá místa po cestě. A že jich během skoro celodenního výletu bude požehnaně! V sedle kvalitní ATV čtyřkolky s pohonem 4x4 se nikdo rozhodně nenudí.

Tak do sedel!

Co by měl chlapák vědět? 

Na místě je možnost zapůjčení zdarma ochranné přilby pro jezdce i spolujezdce. Poplatek za spolujezdce sedíciho za vámi je 990 Kč/celý den (v ceně vstupy a oběd). Dále za poplatek: nepromokavý oděv 100 Kč, chránič páteře 50 Kč, kukla do helmy 50 Kč, rukavice 20 Kč, foto ze zážitku pořízené instruktorem behěm jízdy 100 Kč, video ze zážitku 250 Kč.

Pojistění a odpovědnost

Čtyřkolky mají standardní povinné pojištění pro provoz na pozemní komunikacích ze zákona. Všechny škody, které způsobíte obdarovaný vlastní vinou, jdou za ním. Pokud samozřejmě bude dodržovat pokyny instruktora, který vše důkladně vysvětlí, nemusíte se ničeho bát. Na místě je možné uhradit příplatek (připojištění) za vzniklou škodu přesahující 10 000 Kč. Tento příplatek činí 250 Kč.

Balíček obsahuje

• zapůjčení kvalitní čtyřkolky s pohonem 4X4 (JourneyMan Gladiator RX510, X6, X5)

• zapůjčení helmy

• palivo

• průvodce jedoucího na vlastní čtyřkolce

• oběd (pizza + nápoj, případně jiný druh jídla a pití do 150 Kč)

• údržbu stroje po uskutečnění zážitku

Podmínky

Vhodné pro muže i ženy od 18 let. Je nutný ridičský průkaz skupiny B.

Počasí

Konání zážitku ovlivňuje aktuální stav počasí.

Čas

5 až 6 hodin.

Počet účastníků

Zážitek je určen pro jednu osobu.  

Diváci

Diváci mohou být přítomni na startu a v cíli. Mohou pořizovat fotografie a natáčet videa.

Oblečení

Sportovní, které si můžete umazat, pevná obuv, případně boty náhradní na přezutí po výletu.  

Sezóna

Od dubna do konce října, z důvodů vstupů na hrad a zámek. 

Rezervace termínu

Minimálně 7 až 30 dní předem.  

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.