VOJÁKEM NA ZKOUŠKU

Kouká rád na válečné filmy prožívá každou roli statečných vojáků? Nebo byl na vojně a pokaždé si s povzdechem vzpomene, že vojenský vycvik už nikdy nezažije? Omyl! Dopřejte mu zážitkový Army den, kdy obuje kanady a stane se na jeden den vojákem. Zažije armádní výcvik s velitelem, který mu nedá nic zadarmo.

1 999 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL01.05.
Osobní odběr – Zásilkovna02.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Kouká rád na válečné filmy prožívá každou roli statečných vojáků? Nebo byl na vojně a pokaždé si s povzdechem vzpomene, že vojenský vycvik už nikdy nezažije? Omyl! Dopřejte mu zážitkový Army den, kdy obuje kanady a stane se na jeden den vojákem. Zažije armádní výcvik s velitelem, který mu nedá nic zadarmo. Váš drsňák se pořádně zapotí při dril parkuru, naučí se správně maskovat, pozná, co je to reakční výcvik se samopalem v ruce nebo si zopakuje vojenskou chůzi. Užije si také jízdu v bojovém BVP a možná bude překvapen, až nastane chemický útok. Army Drill ho doslova vtáhne do boje a přinese netušená dobrodružství.

REGION: Středočeský kraj (Milovice), Počet osob: 1Specifikace: Armádní výcvik

Army drill aneb Zpátky na vojnu

Armádní výcvik

Popis

Co přesně je v tomto zážitku zahrnuto? To záleží na momentální náladě velitele. Nudit se nikdo ale rozhodně nebude. Každý voják se pořádně zapotí při dril parkuru, reakčním výcviku, maskování, tréninku správné vojenské chůze a běhu a nebo při drilu se samopalem v extrémním terénu. A co takhle se na závěr svézt v bojovém BVP? Tento výcvik není vhodný pro bábovky, ale pro pořádné chlapy, co se ničeho nezaleknou. Už nezbývá nic jiného, než vyměnit své pohodlné tenisky na pořádné kanady. Vojíne póóóózor! Výcvik právě začíná!

Cena programu zahrnuje:

• výcvik,

• služby velitele,

• prohlídku vojenské techniky,

• projížďku v BVP1,

• diplom.

Podmínky

Vhodný pro muže i ženy od 16 let. Nevhodné pro osoby s nemocemi srdce či krevního oběhu a s problémy s pohybovým aparátem z důvodu běhu a sportovního drilu.

Počasí

Nemá na zážitek vliv. Na vojnu se taky muselo, i když pršelo :-)

Čas

Zážitek trvá cca 3 až 4 hodiny.

Počet účastníků

Určeno pro 1 osobu. Ve skupině bude minimálně 8 osob.

Diváci

Dárek je pouze pro obdarovaného. Ostatní diváci se do areálu nedostanou.

Oblečení

Nutností je vlastní pevná obuv a oblečení.

Sezóna

Celoročně.

Rezervace termínu

Termíny jsou předem určené, proto si rezervujete termín co nejdříve, ať máte větší výběr.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.