Jízda obrněným transportérem BVP

Miluje adrenalin a rád by se svezl v něčem, co na normální silnici nepotká? Jízda obrněným transportérem BVP drsným terénem je pravý dárek pro chlapy hračičky. Stane se na chvíli členem bojové pěchoty a zažije nevídané.

1 100 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL01.05.
Osobní odběr – Zásilkovna02.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Miluje adrenalin a rád by se svezl v něčem, co na normální silnici nepotká? Jízda obrněným transportérem BVP drsným terénem je pravý dárek pro chlapy hračičky. Stane se na chvíli členem bojové pěchoty a zažije nevídané. Toto nadčasové vozidlo má bojovou hmotnost 13 000 kg, maximální rychlost 65 km/h, jízdní dosah až 600 km a rychlost plavby 7 km/h, to jsou důležité vlastnosti BVP, který armáda stále používá a váš borec se s ním projede terénem bývalého vojenského tankodromu. Jízda začínáááá!

REGION: Středočeský kraj (Milovice)Doba trvání: 30 minut projížďka + prohlídka, Počet osob: 1, Specifikace: Projížďka v BVP

Jízda obrněným transportérem BVP

Jízda v obrněném transportéru je nezapomenutelným zážitkem pro všechny milovníky nevšedních zážitku. Během jízdy v tomto "ótéčku" se borec stane členem bojové pěchoty. Transportér dosahuje rychlosti až 65 km/h na silnici a 7 km/h ve vodě. Projížďka trvá 30 minut a po ní probíhá prohlídka rozsáhlého vozového parku. Jízda probíhá v Milovicích ve Středočeském kraji.

Program tedy zahrnuje:

• Prohlídku vozového parku,

• 30ti minutovou projížďku BVP-1.

Podmínky

Vhodné pro muže i ženy. Minimální věk pro jízdu je 8 let. Děti od 8 do 18 let pouze se souhlasem rodičů. Děti od 8 do 15 let musí mít při jízdě zákonného zástupce s vlastním zakoupeným poukazem na jízdu v BVP.

Počasí

Počasí nemá vliv na konání zážitku.

Počet účastníků

Jízda je pro 1 osobu. V tanku je více pasažérů.

Doba trvání

Samotná jízda trvá cca 30 minut a poté následuje prohlídka vozového parku - bojové techniky. Celkem 1 - 2 hodiny.

Oblečení

Pro absolvování zážitku není nutné žádné speciální oblečení. Doporučujeme pohodlné sportovní oblečení, které se může umazat.

Sezóna

Zážitek probíhá celoročně.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést co nejdříve, konání závisí na aktuální obsazenosti.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.