Simulátor volného pádu

Tak to je fičáááák. Létání v simulátoru volného pádu je určeno každému, kdo si někdy chtěl zkusit volný pád a doposud se neodvážil! Větrným tunelem, který se nachází na okraji Prahy a má v průměru 4,3 m, proudí vzduch rychlostí 200 - 270 km/hod a to už je něco.

1 990 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Doba trvání: 3 minuty, Specifikace: Rezervace Po - Čt (mimo státní svátky)
  • Doba trvání: 3 minuty, Specifikace: Rezervace bez omezení
  • Doba trvání: 6 minut, Specifikace: Rezervace bez omezení

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL23.04.
Osobní odběr – Zásilkovna24.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Tak to je fičáááák. Létání v simulátoru volného pádu je určeno každému, kdo si někdy chtěl zkusit volný pád a doposud se neodvážil! Větrným tunelem, který se nachází na okraji Prahy a má v průměru 4,3 m, proudí vzduch rychlostí 200 - 270 km/hod a to už je něco. Každá minuta ve větrném tunelu je jako jeden seskok z letadla. Stejný čas volného pádu, stejná euforie a stejně boží vzpomínky. O své bezpečí se ale bát nemusí. Projde si výcvikem a po celou dobu letu s každým letcem bude ostřílený instruktor. Jestli sháníte nezapomenutelný dárek nebo adrenalinovou zábavu až pro skupinu 20 lidí, tak létání ve větrném tunelu je ta správná volba!

REGION: Praha - Letňany,  POČET OSOB: 1, 

  • Doba trvání: 3 minuty, Specifikace: Rezervace Po - Čt (mimo státní svátky)
  • Doba trvání: 3 minuty, Specifikace: Rezervace bez omezení
  • Doba trvání: 6 minut, Specifikace: Rezervace bez omezení

Simulátor volného pádu

Program

Před vstupem do simulátoru volného pádu čeká každého adrenalinového nadšence krátká instruktáž. Oblékne si kombinézu, helmu, ochranné brýle a jde se na to!

Pak už si paráááádně zalétá ve větrném tunelu! Vznášení ve větrném proudu si vyzkouší během 3 minut nebo klidně až 60 minut dle cenové varianty. Zkušení instruktoři letce do všeho zasvětí, budou dohlížet, aby volný pád v letové komoře proběhl hladce. Dopřát mu můžete samostatný let, nebo zvolit variantu zážitku až pro 20 osob.

Podmínky

Tento dárek je vhodný pro muže, ženy i děti již od 5 let, které chtějí zažít stav bez tíže. Osoby mladší 18 let potřebují souhlas jednoho z rodičů nebo zákonných zástupců. Není vhodné pro těhotné ženy, osoby s poruchou krevního oběhu a srdce, osoby s problémy se zády, plotýnkami a jiným zraněním. Nutná dobrá fyzická kondice.

Počasí

Nemá na zážitek vliv.

Počet účastníků

Určeno pro 1 osobu.

Diváci

Diváci mohou být přítomni, můžou fotografovat i filmovat.

Oblečení

Doporučujeme pohodlné oblečení pod kombinézu a šněrovací boty. Bude Vám zapůjčena kombinéza, helma, brýle, popřípadě i rukavice.

Sezóna

Celoročně

Měli byste vědět

Každý před akcí podepisuje prohlášení letce, aby potvrdil, že byl seznámen s bezpečností v tunelu a celé aréně.

Tunel je vybaven záznamovým systémem, který umožňuje získat záznam z Vašeho letu jako vzpomínku na tento nevšední zážitek. Tento záznam není zahrnutý v ceně zážitku, platí se 300,- až na místě (nutné upozornit obsluhu hned po příchodu).

Rezervace termínu

V zimních měsících co nejdříve. Rezervaci je možno provést na jakýkoliv den v týdnu včetně víkendu. Storno rezervace lze provést minimálně 4 dny předem (tj. 96 hodin před plánovanou rezervací).

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.