LET AKROBATICKÝM LETADLEM

Pravý adrenalinový dárek pro borce milující adrenalin s hlavou dolů. A ještě k tomu ve vzduchu! Uáááá! Vzrušující akrobatický let letadlem překvapí i ty, co mají dost odvahy na kotrmelce a střemhlavé lety. Váš drsňák zažije opravdové dobrodružství až se odpoutá od země.

4 649 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Jihomoravský
  • Středočeský kraj

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL06.05.
Osobní odběr – Zásilkovna07.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Pravý adrenalinový dárek pro borce milující adrenalin s hlavou dolů. A ještě k tomu ve vzduchu! Uáááá! Vzrušující akrobatický let letadlem překvapí i ty, co mají dost odvahy na kotrmelce a střemhlavé lety. Váš drsňák zažije opravdové dobrodružství až se odpoutá od země. Bude mít totiž možnost letět nadupaným sportovním letadlem Christen Eagle II, které dokáže letět přes 300 km/h, a to už je něco! 

A jak to probíhá? Po krátké instruktáži si obleče záchranný padák a už se poutá do pětibodových pásů, aby mohl ve vzduchu jenom zírat a vychutnat si tento ojedinělý zážitek. Pocítí totiž stav přetížení při ostrých zatáčkách, výkrutech či střemhlavém letu. Nikdy nebylo jednodušší stát se vzdušným akrobatem. Vzdušná zatáčka se blíží a bude ostrá!

REGION: Středočeský kraj(Letiště Přibram - Dlouhá Lhota), DOBA TRVÁNÍ: 10 minut letu + připrava,  POČET OSOB: 1,  SPECIFIKACE: Akrobatický let

REGION: Jihomoravský kraj(Brno), DOBA TRVÁNÍ: 15 minut let + příprava,  POČET OSOB: 1,  SPECIFIKACE: Akrobatický let

Akrobatický let

Akrobatický let

Program akrobatického letu

Na každého odvážlivce čeká nezapomenutelný "kolotoč", který jen tak někdo nezažije. Je vhodné přijít na letiště alespoň 30 minut před samotným letem, aby byl dostatek času na bezpečnostní školení, jehož součástí je i zapůjčení rezervního padáku. Poté už přijde čas užít si pohled na svět z ptačí perspektivy, a zároveň rotace ve všech osách, navíc v neskutečné rychlosti. Je jen na odvaze každého, kam až nechá zajít profesionálního pilota během 10 minut letu.

Co by měl každý chlapák před letem vědět?

Akrobatický let lze vždy přizpůsobit odvaze každého letce, ale v rámci bezpečnosti je nutné, aby každý účastník byl v dobrém zdravotním stavu. Přeci jen nejde o dívčí procházku růžovou zahradou.

Podmínky

Akrobatické lety jsou určeny pouze pro dospělé.

Počasí

Létá se za dobrého letového počasí a výšce mraků min. 2000 m nad terénem. Za velmi chladného počasí je provoz přerušen. Vhodnost počasí k letu posuzuje pilot.

Čas

Celkový čas letu je 10 nebo 15 minut včetně vzletu a přistání.

Počet účastníků

Tento dárek je určen pro 1 osobu.

Diváci

Diváci mohou na místě filmovat a fotografovat.

Oblečení

Na oděv není žádný specifický požadavek. V chladném počasí je však nutné se teple obléci. Ve dnech s intenzivním slunečním zářením doporučujeme nezapomenout sluneční brýle.

Sezóna

Vyhlídkové lety se konají celoročně mimo velmi chladné dny.

Rezervace termínu

Alespoň 2 týdny předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.