Základní parašutistický výcvik

Každý opravdový milovník adrenalinu by si měl vyzkoušet seskok padákem! Darujte mu základní parašutistický výcvik, ať se na odvážné dobrodružství připraví bezpečně! Pocit volného pádu, svobodu v prostoru vysoko nad zemí a výhled, který jen tak nikdo nemá, si tenhle sportovec parádně užije!

3 630 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Středočeský kraj
  • Liberecký kraj

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL01.05.
Osobní odběr – Zásilkovna02.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Každý opravdový milovník adrenalinu by si měl vyzkoušet seskok padákem! Darujte mu základní parašutistický výcvik, ať se na odvážné dobrodružství připraví bezpečně! Pocit volného pádu, svobodu v prostoru vysoko nad zemí a výhled, který jen tak nikdo nemá, si tenhle sportovec parádně užije! Parašutistický výcvik trvá 2 - 4 dny a skládá se z teoretické přednášky, nácviku strojení a seskoku. Bývá potřeba zdravotní prohlídka. Zapůjčení výstroje je v ceně. A pak už borce čeká samotný seskok, který si zaručeně užije!

REGION: Středočeský kraj (Kolín), DOBA TRVÁNÍ: 2 - 4 dnyPOČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Parašutistický výcvik - 1 seskok

REGION: Liberecký kraj (Liberec), DOBA TRVÁNÍ: 2 - 4 dnyPOČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Parašutistický výcvik - 2 seskoky

Základní parašutistický výcvik

Parašutistický výcvik - 1 seskok

Skáče dobře, skáče rád? No tak mu dopřejte základní parašutistický výcvik! Ať si svůj strach nechá doma, protože tohle bude pořáááádný adrenalin. Na vašeho odvážlivce čeká volný pád, skvělý výhled z výšky a hlavně neopakovatelný zážitek. Kurz trvá 2 - 4 dny a jeho délka je závislá na počasí. Než si ale skutečně vyskočí z letadla, je třeba projít teoretickou přednáškou, nácvikem strojení a pak už jde na to! Veškeré vybavení je samozřejmě v ceně, takže své padáky může nechat doma! :) Kurz mu můžete darovat v Hranicích, Kolíně nebo v Liberci.

Podmínky

Seskoků se mohou zúčastnit dospělí i děti od 15 let. Děti a mládež od 15 do 18 let pouze se souhlasem rodičů. Minimální výška je stanovena 120 cm a maximální hmotnost je 95 kg.

Počasí

Seskoky nelze provádět při velké oblačnosti, silném nebo nárazovém větru a za deště. V takovém případě budete včas informováni a vyberete si náhradní termín.

Čas

Kurz většinou trvá 2 - 4 dny dle počasí.

Počet účastníků

Paraskok je určen pouze pro 1 osobu. Je možné, že v letadle budou přítomni další parašutisté a pasažéři se svými instruktory.

Diváci

Diváci jsou vítáni a mohou být přítomni ve vymezeném prostoru u přistávací plochy a mají dovoleno fotografovat i filmovat.

Oblečení

Seskok se provádí v zapůjčené výstroji: speciální kombinéza, parabrýle, případná kukla a výškoměr. Doporučuje se přiléhavější sportovní oděv a kotníková obuv. Brýle ani kontaktní čočky nejsou překážkou, větší šperky, především náušnice, se doporučuje odložit.

Sezóna

Seskoky se provádějí od května do října.

Rezervace termínu

Minimálně 2 týdny předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.