Vyhlídkový let nad Prahou

Podívat se na město z ptačí perspektivy za zvuku letadlových motorů, to je sen každého dobrodruha. Darujte mu tento vyhlídkový let nad Prahou a garantujeme vám, že dlouhou dobu nebude mluvit o ničem jiném. Čeká ho 40 minut v letadle, během kterých si sám nebo se skupinkou přátel vychutná ty nejhezčí pohledy na Matičku Prahu.

6 100 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Praha
  • Středočeský kraj

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL30.04.
Osobní odběr – Zásilkovna01.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Podívat se na město z ptačí perspektivy za zvuku letadlových motorů, to je sen každého dobrodruha. Darujte mu tento vyhlídkový let nad Prahou a garantujeme vám, že dlouhou dobu nebude mluvit o ničem jiném. Čeká ho 40 minut v letadle, během kterých si sám nebo se skupinkou přátel vychutná ty nejhezčí pohledy na Matičku Prahu. To bude záááážitek! Nasedne do letadla, připoutá se, nasadí na uši komunikační sluchátka a už letí. Dle zvolené varianty se letadlový nadšenec může prohlédnout lokalitu, na jaké se domluví s pilotem.

REGION: Stredočeský kraj (Kladno), SPECIFIKACE: Vyhlídkový nad Prahou - západDOBA TRVÁNÍ: 40 minutPOČET OSOB: 2 - 3

REGION: Praha, SPECIFIKACE: Vyhlídkový nad Prahou - východDOBA TRVÁNÍ: 20 minutPOČET OSOB: 1 osoba

Vyhlídkový let nad Prahou

Vyhlídkový let v okolí Prahy

Program

Po příjezdu na letiště v Kladně se ho ujme náš pilot, který mu vysvětli vše potřebné ohledně bezpečnostního připoutání v letadle a použití sluchátek, pro snazší komunikaci za letu. Před letem se s pilotem může domluvit, jakou lokalitu by si rád prohlédl jako první. Samozřejmě si může po dohodě s pilotem vybrat i celou vlastní trasu. Je ale potřeba jí předem zkonzultovat, nad některé historické památky se nesmí létat. 

Na tenhle let ale rozhodně nikdy nezapomene, užije si kouzelný výhled na stověžatou Prahu z ptačí perspektivy a bude odcházet nabitý novou energií ještě na pěkně dlouho. 

Podmínky

Vhodné pro muže, ženy i děti. Osoby mladší 18 let mohou letět pouze se souhlasem zákonného zástupce. Nosnost letadla je omezena váhou, max. 290 kg.

Počasí

Nemělo by pršet, sněžit a foukat příliš silný vítr. Rozhodnutí o konání zážitku je vždy na pilotovi.

Diváci

Diváci mohou být přítomní při startu a přistávání letadla. Samozřejmě mohou fotit i natáčet.

Oblečení

Záleží na počasí, v případě chladnějšího, doporučujeme obléci se tepleji.

Sezóna

Celoročně.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést alespoň 3 týdny předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.