Paddleboarding

Miluje vodu, ale klasická jízda na kánoi už je pro něj trochu nuda? Darujte mu netradiční zážitek, který si jako vodák opravdu užije. Na paddleboardu se bude moct kochat nejen okolní krajinou, ale potrénuje si i svoji rovnováhu a posílí svaly.

100 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Paddleboarding na klidné vodě

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL01.05.
Osobní odběr – Zásilkovna02.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Miluje vodu, ale klasická jízda na kánoi už je pro něj trochu nuda? Darujte mu netradiční zážitek, který si jako vodák opravdu užije. Na paddleboardu se bude moct kochat nejen okolní krajinou, ale potrénuje si i svoji rovnováhu a posílí svaly. Na tomhle speciálním prkně se sveze kdekoliv - moře, rybník, jezero nebo řeka - pro paddleboard jsou podmínky ideální úplně všude. Stačí si stoupnout na prkno a nechat se unášet proudem nebo zabrat a pomocí pádla se probojovat divokou řekou. Jakmile se unaví, jednoduše si na prkno lehne, nohy smočí do vody a bude si užívat pohodu. Óóóó, bude to naprostá parádička.

REGION: Kralovehradecky kraj (Předmeřice nad Labem), DOBA TRVÁNÍ: 1 hodina,  POČET OSOB: 1,  SPECIFIKACE: Paddleboarding na klidné vodě



Paddleboarding

  • Paddleboarding na klidné vodě

Program

Zážitek trvá hodinu a zahrnuje zapůjčení paddleboardu na klidné vodě. I když se nejedná o divokou řeku, nuda to rozhodně nebude. Paddleboard je stabilní, přesto vyžadaduje dávku obratnosti. Nemusí se na něm však jen stát, ale i klidně se plavit a kochat se okolní krajinou. Po jízdě každý jistě ucítí hluboké svaly svého těla, o kterých ani nevěděl. Jízda na paddleboardu je zábava!

Co by měl každý před plavou vědět?

Záloha za zapůjčení paddleboardu je 2000 Kč. Rezervace je nutná alespoň 14 dní předem. Sezóna probíhá od května do září. Zážitek je pro jednu osobu a trvá zhruba jednu hodinu. 

  • Paddleboarding na řece

Program

Ještě než se naskočí na prkna, dozví se každý sportovec několik informací o tomto sportu, aby si zážitek co nejvíce užil. A pak už následuje odvezení na startovní místo, odkud se vyplouvá. Plavba probíhá na řece romantickou krajinou. Paddleboard je stabilní, přesto vyžadaduje dávku obratnosti. Nemusí se na něm však jen stát, ale i klidně sedět a nechat se unášet proudem. Po jízdě každý jistě ucítí hluboké svaly svého těla, o kterých ani nevěděl. Jízda na paddleboardu je zábava!

Co by měl každý před plavou vědět?

Záloha za zapůjčení paddleboardu je 2000 Kč. Rezervace je nutná alespoň 14 dní předem. Sezóna probíhá od května do září. Zážitek je pro jednu osobu a trvá zhruba čtyři hodiny. 

Podmínky

Tento poukaz je určen dospělé i děti od 7 let (podle zdatnosti). Záloha na zapůjčení paddleboardu je 2000,- Kč

Počasí

Konání zážitku ovlivňuje aktuální stav počasí. Sjíždět řeku lze téměř v každém počasí kromě bouřek a zimních měsíců.

Počet účastníků

Určeno pro 1 osobu.

Diváci

Diváci jsou vítáni. Mohou filmovat i fotografovat.

Oblečení

S sebou potřebujete pouze plavky, zbytek vybavení Vám bude zapůjčen.

Sezóna

Sezóna probíhá od května do září.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést 14 dní předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.