Úniková hra Masna: Bývalí lidé

Věnujte super dárek opravdovému hračičkovi! Užije si dobrodružství při unikátní exit game Masna: Bývalí lidé v Chomutově. Tahle únikovka zavede hráče do prostředí masny ze 70. let. Nebude tu však spousta krve, kusy masa a kostí… O tom to není! V téhle únikové hře jde o rozplétání rodinné historie.

1 499 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL08.05.
Osobní odběr – Zásilkovna09.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Věnujte super dárek opravdovému hračičkovi! Užije si dobrodružství při unikátní exit game Masna: Bývalí lidé v Chomutově. Tahle únikovka zavede hráče do prostředí masny ze 70. let. Nebude tu však spousta krve, kusy masa a kostí… O tom to není! V téhle únikové hře jde o rozplétání rodinné historie. Příběh dvou bratrů, kteří byli jako Bývalí lidé čili nepřátele tehdejšího komunistického režimu označováni, slibuje napětí. Na vytvoření hry spolupracovali profesionálové - scénárista, režisér i odborníci na zvukovou a trikovou techniku. Obdarovaného čeká skutečně kvalitní zážitek. Nechá se hrou pohltit? Podaří se mu najít cestu z masny ven?

REGION: Ústecký kraj (Chomutov), DOBA TRVÁNÍ: 60 minut,  POČET OSOB: 2 - 6,  SPECIFIKACE: Úniková hra Masna: Bývalí lidé

Úniková hra Masna: Bývalí lidé

Úniková hra Masna: Bývalí lidé

Program

Připravte se na v dnešní době velmi populární exit games, kdy je skupina lidí zavřená v místnosti a snaží se podle nalezených indicií vyvodit souvislosti a během 60 minut poskládat příběh, nalézt řešení a tím i cestu ven. Hra je určena pro 2 - 6 účastníků a často se během ní objeví i netušené vlastnosti jednotlivých soutěžících. V rámci tohoto zážitku si v Chomutově vyzkoušíte hru tematicky zasazenou do 70tých let minulého století a pokusíte se rozplést složitý příběh rodiny Sýkorovy. Ze začátku sranda pro všechny, ale nezapomínejte, že čas běží a touha dostat se ven je u každého jiná, ale přitom spolupráce je základním kamenem řešení. Zkrátka čeká vás zážitek, který vám dá více zkušeností, než by se mohlo zdát. Na vyřešení budete mít pouze 60 minut.

Co by měl každý detektiv vědět?

Hra se odehrává v týmech, vezměte s sebou tedy 1 - 5 kamarádů, kteří vám pomohou úlohu vyřešit. Vše potřebné pro vás bude na místě připraveno. Soustřeďte se, čas běží!

Podmínky

Nevhodné pro děti do 12 let (děti od 12 let musí být v doprovodu dospělé osoby).

Počasí

Počasí nemá vliv na konání zážitku. Hra se odehrává uvnitř.

Čas

Časový limit je 60 minut (je možné ho za příplatek prodloužit).

Počet účastníků

Hra je určena pro 2 - 6 osob.

Diváci

Diváci nemohou být přítomni. Vstup do místnosti je pouze pro obdarované.

Oblečení

Pro absolvování zážitku není nutné žádné speciální oblečení.

Sezóna

Zážitek probíhá celoročně.

Rezervace termínu 

Rezervaci je třeba provést předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.